Widok

czemu faceci zdradzaja?

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja zdradzac.....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 23

nie ma na to jednej konkretnej odpowiedzi moim zdaniem. Za logiką i tym co facet mają w głowie nie da się nadążyć

wszystko przed Toba. Nigdy nie mow Nigdy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to nie tak. facet zdradza bo ? no wlasnie , inna dama daje znaki zeby ja przeleciec . normalny facet to bierze.. no i tak powstaje zdrada. a pozniej wyrzuty sumienia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mężczyźni najczęściej zdradzają z następujących powodów:
- brak satysfakcji emocjonalnej, gdy czują się niedoceniani lub niedostatecznie wspierani w związku
- monotonia i rutyna, szczególnie w długoletnich związkach, gdy brakuje im ekscytacji i nowości
- niska samoocena, niektórzy szukają potwierdzenia swojej wartości i atrakcyjności w oczach innych kobiet
- problemy w komunikacji i brak bliskości w związku, gdy nie potrafią rozmawiać o swoich potrzebach i uczuciach
O mnie na mssg oraz instapaper
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

słabe relacje, wypalone uczucia i niestety tak się dzieje trzeba pracować nad relacją

Zdrada fizyczna do dość płytki temat... a bywa, że i zabawny. Emocjonalna zdrada to dopiero szuflada pełna niespodzianek.
Miłość? Jak duchy, wszyscy o nich szepczą, a mało kto je widział.
Jeśli się kiedy o nią otrę, powrócę i dam świadectwo. Tymczasem, szkoda czasu na pierdoły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

czemu kobiiety zdradzaja ? sa prostyututkami za pieniadze? oszukuja facetow chca tylko kasy a nie milosci no dlaczego ?>

czy to niby wszystko wyjaśnia ?

Bua ha ha :] Oplułam się i bąbel z gila poszedł mi nosem.
Nie wyobrażam sobie życia bez Mężczyzn, Facetów oraz reszty stworów, którzy ośmielają zwać siebie samych płcią męską (czytaj: pi**zioch).
Bądźcie zawsze zdrowi i szczęśliwi, ku mej i innych Kobiet, radości i uciesze :)

Przede wszystkim nieudane życie intymne. Żona nie przywiązuje uwagi , aby być atrakcyjną dla męża. Nie nosi w domu seksownych ciuszków itp. Ponadto kobiety uważają , ze to co mają między nogami służy wyłącznie do robienia dzieci i do sikania . Nic poza tym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bua ha ha Przy "facecie" nie stałeś. Nie wspomnę o Facecie

rochę przesadzasz z tymi teoriami. Nie wszyscy faceci to manipulatorzy, a kobiety nie są takie naiwne, jak myślisz. Związki to nie gra, w której ktoś musi wygrać, a ktoś przegrać. Prawdziwe relacje opierają się na wzajemnym szacunku i szczerości. Jasne, że są ludzie, którzy grają w te gierki, ale to nie jest norma. Większość osób po prostu szuka bliskości i zrozumienia. Zamiast zakładać, że wszyscy kłamią, może lepiej skupić się na budowaniu autentycznych relacji? To dużo fajniejsze niż ciągłe udawanie kogoś, kim się nie jest. Daj szansę prawdziwym uczuciom - możesz się zdziwić, jak wiele dobrego mogą wnieść do życia!
O mnie na mssg oraz instapaper

Rozumiem Twój punkt widzenia, ale myślę, że warto spojrzeć na tę kwestię nieco szerzej. Zdrada to zawsze trudny temat, niezależnie od płci. Choć stereotypowo częściej przypisuje się ją mężczyznom, w rzeczywistości problem ten dotyczy obu płci. Warto pamiętać, że każdy człowiek jest inny i ma własne motywacje - generalizowanie może prowadzić do niesprawiedliwych osądów. Kluczem do zdrowego związku jest otwarta komunikacja, wzajemne zrozumienie i szacunek, a nie usprawiedliwianie niewierności czy gardzenie drugą osobą.
Coś o mnie i u mnie tutaj
Faceci zdradzają bo tacy już są, podświadomość im każe to robić. Mogą mieć najpiękniejszą i super w łóżku żonę którą kochają a i tak uwielbiają robi to z innymi bo dla nich to tylko seks
Masz rację. Odezwij się do mnie
Autor tematu napisał taki tytuł jak napisał, ale myślę, że nie ma co rozgraniczać płci w kwestii zdrady bo zdradzają i kobiety i mężczyźni ...
Czy po tym co napisałaś nie uważasz że nazwa tematu jest czystą hipokryzją ze strony kobiet?

Temat powinien brzmieć: "Czemu ludzie się zdradzają"
Nooo i konkretna odpowiedź. Rozumiecie?
Odpowiedziałabym na pytania w Twoim poście ale to chyba bez sensu. Nami kobietami jak i Wami mężczyznami, żądzą nasze geny i popędy, każdy człowiek jest inny ma inny charakter i inne skłonności ... dla niektórych kobiet ważna jest kasa, dla niektórych mężczyzn duże cycki, a dla kogoś innego, żeby nie było wstydu jak jego żona się odezwie ... znam również kilku facetów, którzy są z kobietami dla ich kasy. Nie ma tych samych sytuacji i tych samych ludzi a Wasza nienawiść do kobiet też Wam w niczym nie pomoże, tak jak nasze narzekanie na mężczyzn. Zaakceptujmy ludzi jakimi są bez względu na płeć, nie idealizujmy ich ani nie wyolbrzymiajmy ich wad.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Człowiek - czytaj mężczyzna"
święta racja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kobieta

Stres powoli mnie wykańcza... (5 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

Hiszpańska mucha (45 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Tabletki powiększające piersi (16 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

do góry