Widok
A mi przez takich facetów - zdradzaczy żyć się już nie chce !!!!!!!!!! Mój mąż zdradził mnie 2 razy. Za drugim razem odszedł a ja go wciąż kocham mimo,że minęło już trochę czasu i nie potrafię już tak żyć , tymbardziej ,że zbliża się nasza rocznica ślubu i mieliśmy świetować zażegnanie kryzysu po pierwszej zdradzie. Jestem teraz wypalonym psychicznie wrakiem ...do tego doprowadzają skoki w bok !!!!
Dziewczyno :) Życie jest takie niesamowite :) i takie cholerka krótkie..
Uzależnianie się od drugiego człowieka to najgorsza rzecz jaką można sobie zafundować :) Rozejrzyj się. Zobacz ile wokoło jest do zrobienia :) Rocznica ślubu ? Zastanów się CO chciałaś świętować ? Ja rozumiem, że odrzucenie boli... Ale zawsze sobie powtarzaj " Nie był mnie wart' :)) I uśmiechnij się do tej myśli :)
Uzależnianie się od drugiego człowieka to najgorsza rzecz jaką można sobie zafundować :) Rozejrzyj się. Zobacz ile wokoło jest do zrobienia :) Rocznica ślubu ? Zastanów się CO chciałaś świętować ? Ja rozumiem, że odrzucenie boli... Ale zawsze sobie powtarzaj " Nie był mnie wart' :)) I uśmiechnij się do tej myśli :)
bo nie wierze żeby kochajaca osoba czy to facet czy kobieta musiał wartosciować sie po za związkiem ,to jakies zupełnie zwierzęce intynktowne zachowania nie pochamowane rządze są choroba psychiczną. jestesmy ludzmi jakby się wydawało eozumnymi ,a jesli Ktos nie umie panować nad własnym mozgiem to to sie leczy. Nikt normalny jesli jest w szczesliwym związku opartym na zaufaniu i miłosci i ma seks w domu nie zdradzi drugiej osoby .
No dobra,ok. Ale facet to nie dzikie,bezwolne zwierzątko, tylko człowiek który myśli. Więc jak kocha swoją kobietę ,to powinien się powstrzymać. Mogą mu się kobiety podobać, ale to nie znaczy,że ma zdradzać. Niektórzy mówią,że nie wybaczą . Ja kiedyś wybaczyłam i nie żałuję. Bo oprócz tego jednego incydentu jesteśmy fajnym małżeństwem,a o tamtym prawie zapomniałam. Ale faceci powinni więcej myśleć.