Widok

czemu faceci zdradzaja?

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja zdradzac.....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 23
Faceci zdradzają? Ciekawe..... Mężczyźni (faceci) troszczą sie o przetrwanie gatunku... Ale to nie jest uzasadnienie... Dajcie nam być sobą ... Męzczyźni nie czepiają sie kobiet niewiernych ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
sorki troszke prostacka wypowedz......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
@lena :) Wcale nie prostacka ;) Pan Kolega po prostu przyjął wszystko do siebie :) Nie zauważył, że nikt się go nie czepia :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mi przez takich facetów - zdradzaczy żyć się już nie chce !!!!!!!!!! Mój mąż zdradził mnie 2 razy. Za drugim razem odszedł a ja go wciąż kocham mimo,że minęło już trochę czasu i nie potrafię już tak żyć , tymbardziej ,że zbliża się nasza rocznica ślubu i mieliśmy świetować zażegnanie kryzysu po pierwszej zdradzie. Jestem teraz wypalonym psychicznie wrakiem ...do tego doprowadzają skoki w bok !!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
NN mozemy podac se reke ale ci idioci bez mozgu niestety nigdy tego niezrozumieja i kopnij go w d....dziewczyno bo niejest warty ciebie ja tez kocham jeszcze swojego ex ale jakos z czasem naucze sie z tym zyc......
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dziewczyno :) Życie jest takie niesamowite :) i takie cholerka krótkie..
Uzależnianie się od drugiego człowieka to najgorsza rzecz jaką można sobie zafundować :) Rozejrzyj się. Zobacz ile wokoło jest do zrobienia :) Rocznica ślubu ? Zastanów się CO chciałaś świętować ? Ja rozumiem, że odrzucenie boli... Ale zawsze sobie powtarzaj " Nie był mnie wart' :)) I uśmiechnij się do tej myśli :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja już dawno niewiem co to znaczy uśmiech. Dla mnie życie się skończyło , bo mam swoje lata i nie jestem kobietą , której ustawia się wianuszek adoratorów. Poza tym mój ex ze swoją obecną partnerką robią wszystko by moje życie było piekłem na ziemi. Więc z czego tu się cieszyć...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@NN :)Czy wianuszek adoratorów jest dla Ciebie sensem życia :) ? A nawet jeżeli tak :) To wryj sobie w głowę jedno.. Jeżeli nie 'polubisz' siebie to nikt nie będzie Cię 'lubił' :) Głowa do góry dziewczyno ! :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Robią Ci piekło ? Nie pozwól na to. Nie pozwól aby ktoś inny niż TY sama stanowił o Twoim życiu. Nawet jeżeli będzie ciężko. To Ty masz trzymać je w garści.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
W d*pie sie poprzewracało .... krecą mnie kobiety .... i tyle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Oj kręcą... I dlatego jeszcze długo będziesz sam ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja zauważyłam, że zdradzają zazwyczaj niedowartościowani faceci po to właśnie żeby się dowartościować. Może powinnyśmy częściej chwalić naszych Panów o ile jest za co
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
martabzym84 Skąd takie masz informacje czy to z obserwacji ? Czy z autopsji?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zdradzam zone....z kobieta ,ktora zdradza meza...
Kazdy z nas potrzebuje dotyku,czulosci i dzikiego seksu.W domu tego nie mamy.Powod: seks
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5
proste i na temat ,uwazam ze zawsze brak seksu jest przyczyna zdrady jak facet czy kobieta ma w domu wszystko ,nie szuka po za nim
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
też uważam tak jak wyżej, że jedynym powodem zdrad jest brak seksu który satysfakcjonował by obie strony
natomiast powodów braku udanego seksu jest mnóstwo i o tym można by już książki pisać, z tym że powody te leżą zarówno po stronie mężczyzn jak i kobiet
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czasem zdarza się tak że to kobiety tak kuszą faceta i nie odpuszczają. Nawet jeśli nie chce to mu się przydarzy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
bo nie wierze żeby kochajaca osoba czy to facet czy kobieta musiał wartosciować sie po za związkiem ,to jakies zupełnie zwierzęce intynktowne zachowania nie pochamowane rządze są choroba psychiczną. jestesmy ludzmi jakby się wydawało eozumnymi ,a jesli Ktos nie umie panować nad własnym mozgiem to to sie leczy. Nikt normalny jesli jest w szczesliwym związku opartym na zaufaniu i miłosci i ma seks w domu nie zdradzi drugiej osoby .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na co wam te wszystkie wywody?
Faceci sa prości w swej konstrukcji, więc i odpowiedź jest prosta - facet zdradza dla seksu! Jeśli ma go w domu to poszukuje nowych wrażeń - a jak nie ma to poszukuje samego seksu.
Fizjologia w najczystszej postaci...to wszystko.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
No dobra,ok. Ale facet to nie dzikie,bezwolne zwierzątko, tylko człowiek który myśli. Więc jak kocha swoją kobietę ,to powinien się powstrzymać. Mogą mu się kobiety podobać, ale to nie znaczy,że ma zdradzać. Niektórzy mówią,że nie wybaczą . Ja kiedyś wybaczyłam i nie żałuję. Bo oprócz tego jednego incydentu jesteśmy fajnym małżeństwem,a o tamtym prawie zapomniałam. Ale faceci powinni więcej myśleć.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry