Widok

czemu faceci zdradzaja?

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja zdradzac.....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 23
Powiem tak (zresztą już chyba raz pisałem o tym kiedyś)

Zanajomy musiał odwalić obowązkową służbę wojskową, więc... długo go nie było....

Jego dziewczyna zaczęła się pojawiać w miejscu mojej pracy - tak się złożyło. I była raz, potem drugi i cześć cześć co słychać.
W końcu podchodzi do mnie bliżej i mówi: Słyszałam, że masz swoje mieszkanko tu nie daleko... może przyszłabym do ciebie na kawę?

Niestety ona mnie nie znała z tej strony i nie spodziewała się, że tak po niej pojadę, że z podwiniętym ogonem musiała wyjść z budynku : )

No i właśnie, dlaczego kobiety zdradzają? A faceci jak ja nie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
bo to co ma w lozku, albo jak piekna jest jego obecna kobieta nie ma nic wspolnego z tym, ze zdradzi. To nie jest zalezne od jego partnerki chocby najbardziej sprawnej. To jedynie zalezy od jego psychiki i bardzo nieraz gleboko schowanych przed nim samym potrzeb. Zreszta tyczy sie to obojga plci. Nie kazdy czlowiek, po zdradzie ma wyrzuty sumienia i potrzebe zwierzania sie. Zdrada zaskakuje niekiedy samych zdradzajacych, i niektorzy szukaja odpowiedzi, dlaczego byli do tego zdolni na terapiach itp.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeszcze jeden z misją uzdrowienia świata.
Nie lubisz kobiet? Ok, odmawiasz ale dlaczego masz satysfakcję z Jej upokorzenia?
Dla Twojej wiadomości. Kobiety nie mają ogonów. Popróbuj z tą płcią i może jednak zaczniesz coś odróżniać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
hahaha poprostu jesteście jak dzieci popieścić i dobre słówko powiedzieć i ogonek lata...
Zostań wolnym ptakiem,bzykaj co tam chcesz i nie marnuj nikomu kolejnych lat życia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko zależy od tego jakie ktoś ma kryteria zdrady, czy zdradą jest zaspokojenie naturalnych potrzeb (faceci potrzeba większej ilości partnerek,kobiety wewnętrzna potrzeba znalezienia zdrowego i coraz silniejszego samca) Czy może zdradą jest oziębłość brak pociągu do partnera,a zarazem z głową pełną obrazów łani z sąsiedztwa,jak wskazują badania mężczyzna czy kobieta po takim ekscesie powraca na łono rodziny z jeszcze większym zaangażowaniem a w związku namiętność wybucha z podwójną siłą,
A szczególnie nie oddasz się cała w LUŻKU
Owszem miałem ogromną satysfakcję z jej upokorzenia :)))
Może dlatego, że była zbyt pewna siebie?
Była bardzo atrakcyjna, piękna długowłosa blondynka, mogła mieć każdego faceta, dlatego chciałem być tym pierwszym, który ją zdepta z błotem. I to mi się udało ; )
Nie nawidzę takich szmat, co wykorzystują okazję, tak samo jak kobiety nie nawidzą facetów, którzy zdradzają.
Mężczyźni nie zdradzają, mężczyźni uzupełniają braki... takie zdanie usłyszałam kiedyś z ust mojego kolegi, to miał być żart ale... jak w każdym żarcie jest odrobina gorzkiej prawdy
Z tym, że prawdziwy mężczyzna nie zdradzi. Odejdzie i będzie szukał czegoś nowego, lepszego ale nie zdradzi. To też usłyszałam od faceta - nie żeby to były jakieś moje teorie :) - który miał za sobą rozwód i powiedział, że nie układało sie z żoną to wolał odejść niż kręcić na boku. Uważał, że zdrada jest niedojrzała, jest nie fair i nie służy związkowi i jest to moim zdaniem podejście właściwe. Każdej z płci. Nie jest dobrze to trzeba albo naprawić albo się rozstać.
Przykro Lena że trafiłaś na niedojrzałego d*pka (tym bardziej, że nie tylko Ciebie to dotyczy a jeszcze dziecka) ale znam mnóstwo facetów którzy są dobrymi mężami, ojcami i wierzę, że też trafisz na "swój idealny egzemplarz" :)
To prawda, że faceci zdradzają, ale - facetki - a czemu facetki zdradzają?
"wszyscy faceci mają u mnie pozamiatane" w sumie niewielka strata... Prawdziwej ATRAKCYJNEJ by nie zostawił..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zakładać się nie będę:
"Ale facetka to nie dzika, bezwolna suczka, tylko człowiek który myśli"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmmm nie chcę Cię rozczarować, ale ci najlepsi w te klocki faceci wiedzą co kobieta chce usłyszeć a potem lejemy Wam miód na Wasze serca...
jak wskoczyć babce do łóżka... zacząć od przedstawiania się jako facet idealny jej koleżankom, broń cię panie boże mówić o zdradzie czy skoku w bok, raczej o rozstaniu się bo się nie układało, kobiety same sobie dopowiedzą że napewno jego żona złą kobieta była skoro tak odpowiedzialny facet postanowił od niej odejść by jej nie zdradzać... tak trzeba to sprzedać grupie koleżanke tej nastepnej, niech to ona od nich się dowie jaki to wspaniały facet jest wolny, koleżanki to tez ważny manewr by zaczeły się kręcić koło nas jako wokół tego wolnego, w odpowiedniej tylko chwili trzeba publicznie pokazać że odrzuca się zaloty wszystkich tylko nie tej jedynej... i kobieta jest na widelcu...

przepraszam Was wszystkie Panie za tak brutalną prawdę ale Ci najbardziej rozważni, romantyczni i odpowiedzialni to popostu faceci najsprytniejsi którzy wiedzą co Wam powiedzieć abyście padły na kolana... więc nie ma czegoś takiego jak facet odpowiedzialny i facet typu d*pek... jest facet sprytny który bierze was na bajer (a wy do śmierci bedziecie się zaklinać że to ten jedyny romantyk na świecie) i drugi facet to leń który skacze z kwiatka na kwiatek aż się nie wyda

prawda brutalna ale prawdziwa... uczciwi romatycy wymari w XIX wieku, teraz sa tylko sprytni i sprytniejsi którzy wiedza o jakim smaku lać miód ;-) na szczęście kobiety oprzytmniały i połowa z Was robi to samo co my, czyli zdradza, romansuje i łapie gaściami życie jak się da, i gratulacje dla tych własnie kobiet które zamiast udawać słoskie idiotki zaskoczone zdradą męża same biorą swoje fantazje i realizują je dzień po dniu... ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
z tych samych powodów co facet, tylko głupio się kobietom do tego przyznać więc wymyślają bajkę aby było im z tym lżej :-)
Nie wiem czemu faceci zdradzają :) , ale radzę się zapytać swojego faceta czemu to zrobił. Bo to chyba o niego Ci chodzi, a nie o każdego z nas.

Bo jeden jest po prostu zwykłym gnojem.

Inny ma chwilę słabości.

Innemu czegoś brakuje.

A jeszcze inny po prostu Cię nie kocha.

Ogarnij się i nie zadawaj głupich pytań.

Gdyby mnie żona zdradziła to bym z niej dosłownie to w****** DLACZEGO !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak byś nazwała że twoja dziewczyna idzie na impreze z koleżanką, a na drugi dzień Ci uświadamia że jest z innym po tej imprezie?
Ja nazwał bym to kurestwem....

Nie nie wcale kobieta nie zdradza - kobieta szukała przygód...

Robicie ferment On - zdradza Ona - zdradza szukacie winnych na podstawie płci...

Każdy jest równy czy to kobieta czy meższczyzna, a wy zaraz robicie wojne płci...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uderz w stół a nożyce się odezwą :) Jesteście hipokrytami, bo zamiast przyznać się do swoich decyzji i tych dobrych czy złych, to wygodniej powiedzieć, że póki suka nie da pies nie weźmie :D żałosne jest Wasze tłumaczenie :D Każdy związek jest inny, jak i relacje między partnerami, czasami wina jest jednej strony, czasami obu stron a czasami uczucia zwyczajnie się kończą i zamiast miłości jedyne co zostaje to niechęć ... Każdy człowiek ma swoje życie i od niego zależy jak je wykorzysta, czy chce żyć z dnia na dzień, i chwytać chwile bez patrzenia na skutki i ofiary, czy chce żyć tak aby być szczęsliwym ale nie kosztem innych :D
Jeżeli zdradzamy to miejmy potem na tyle odwagi, żeby przed samym sobą przyznać się do tego a nie obarczać winą drugą stronę, bo na siłę was ta suka raczej nie zaciągnęła :D
Niema na świecie bardziej zakłamanej i powierzchownej istoty na ziemi jak kobieta!!Ta co to napisała to typowa idiotka.A zapytałaś się dlaczego kobiety tak bardzo pożądają facetów którzy są z innymi!! Dlatego niektórzy cwaniacy podrywają właśnie na obrączkę mimo ze żonaci nigdy niebyli! Kumpel który nigdy nie miał powodzenia u kobiet gdy tylko jakaś się nim zainteresowała od razu nagle kobiety inne zaczęły się do niego kleić czym był bardzo zdziwiony!! Same jesteście sobie winne trzeba być bardzo ślepym i zakłamanym by mieć pretensje do facetów!!Ale to norma bo każda panienka widzi tylko czubek swojego nosa!!A odbijanie facetów to norma tak było zawsze nawet mediach znane pseudo gwiazdki czy celebryci to samo i dla kobiety niema nawet znaczenia czy facet ma dzieci z inna bo dla niej liczy sie tylko jej własny czubek nosa!
Zadna materialistak sie nie umówi z bezrobotnym ale zbezrobotnym cwaniakiem co bedzie wciskał zajki ze pracuje jako model to chetnie mu do łózka wskoczy! Ale dla faceta niema znaczenia czy ona jest biedna czy nie bo to kobieta własnie siedzi zawsze u faceta w kieszeni to facet chetnie zaopiekuje sie biedna sierotka!!Ale zawsze sie moze znalesc inna kobieta która bedzie chciała go odbic.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Człowiek - czytaj mężczyzna"
święta racja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Odpowiedziałabym na pytania w Twoim poście ale to chyba bez sensu. Nami kobietami jak i Wami mężczyznami, żądzą nasze geny i popędy, każdy człowiek jest inny ma inny charakter i inne skłonności ... dla niektórych kobiet ważna jest kasa, dla niektórych mężczyzn duże cycki, a dla kogoś innego, żeby nie było wstydu jak jego żona się odezwie ... znam również kilku facetów, którzy są z kobietami dla ich kasy. Nie ma tych samych sytuacji i tych samych ludzi a Wasza nienawiść do kobiet też Wam w niczym nie pomoże, tak jak nasze narzekanie na mężczyzn. Zaakceptujmy ludzi jakimi są bez względu na płeć, nie idealizujmy ich ani nie wyolbrzymiajmy ich wad.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry