Widok
Bylem tam na weselu - jest super!
Sala piekna i duza - trudno ja nawet porownac z innymi lokalami w 3miescie poza tymi najbardziej luksusowymi. Do tego swietna obsluga i smaczne jedzenie. Polecam serdecznie - nie bedziesz zalowac.
Grala Viva - wiadomo, zabawa byla dobra, ale mysle, ze to miejsce bedzie nadawalo sie na kazda impreze...
Sala piekna i duza - trudno ja nawet porownac z innymi lokalami w 3miescie poza tymi najbardziej luksusowymi. Do tego swietna obsluga i smaczne jedzenie. Polecam serdecznie - nie bedziesz zalowac.
Grala Viva - wiadomo, zabawa byla dobra, ale mysle, ze to miejsce bedzie nadawalo sie na kazda impreze...
miałam tam wesele w wakacje. Hotel bardzo ładny, okolica również, ale obsługa beznadziejna-niektórzy goście musieli czekać na kawę po 20 min., zupełnie nieprofesjonalnie. poza tym dużo kasują. min. 140 zł/os. = alkohol(30 zł. butelka wódki), napoje (za które policzyli nas 20 zł-litr!). a kierownik to niezbyt uprzejmy gościu...
Sam interesowałem się tym miejscem , żeby tam zrobić wesele. Jest faktycznie przecudowne, lokalizacja tez bardzo dobra , ceny umiarkowane, ale...
Z opowiadań znajomych którzy bawili się tam na imprezach (wesele i jakiś bankiet) dowiedziałem się że jedzonko może i dobre jest ale jest go bardzo mało, a obsługa baaardzo zła.
I to plus osoba kierownika hotelu, bardzo zniechęciły mnie do organizacji tam swojej wielkiej imprezy.
Gdybys chciała uzyskać jeszcze jakieś onfo , prooszę o maila ..na pewno odpiszę
Pozdrawiam
Z opowiadań znajomych którzy bawili się tam na imprezach (wesele i jakiś bankiet) dowiedziałem się że jedzonko może i dobre jest ale jest go bardzo mało, a obsługa baaardzo zła.
I to plus osoba kierownika hotelu, bardzo zniechęciły mnie do organizacji tam swojej wielkiej imprezy.
Gdybys chciała uzyskać jeszcze jakieś onfo , prooszę o maila ..na pewno odpiszę
Pozdrawiam
a ja nie zgadzam się z poprzednią wypowiedzią bo razem z mężęm zrobiliśmy wesele właśnie tam tego lata.
najpierw zauroczyło nas miejsce a potem sala ni klimat i w ogóle...
kierownik bardzo troszczył sie o wszystko ale trzeba umieć z nim rozmawiać bo jak widzi wybrednego ,znającego sie na rzeczy i wymagającego klienta to od razu wie co robić i umie rzeczywiście być bardzo dobrym organizatorem ,zauważyłam że szanuje klienta który negocjuje i wymaga.
Nasze wesele było udane i piękne.
hotel ma swoją orkiestrę ale nie polecam bo jest po pierwsze droga a po drugie nie warta tych pieniędzy.Lepiej sprowadzić kogoś na właśną rękę.
jest to bardzo ekskluzywne miejsce a apartament dla nowożeńców to było coś!!!
polecam gorąco!!!
najpierw zauroczyło nas miejsce a potem sala ni klimat i w ogóle...
kierownik bardzo troszczył sie o wszystko ale trzeba umieć z nim rozmawiać bo jak widzi wybrednego ,znającego sie na rzeczy i wymagającego klienta to od razu wie co robić i umie rzeczywiście być bardzo dobrym organizatorem ,zauważyłam że szanuje klienta który negocjuje i wymaga.
Nasze wesele było udane i piękne.
hotel ma swoją orkiestrę ale nie polecam bo jest po pierwsze droga a po drugie nie warta tych pieniędzy.Lepiej sprowadzić kogoś na właśną rękę.
jest to bardzo ekskluzywne miejsce a apartament dla nowożeńców to było coś!!!
polecam gorąco!!!
bylam tam i powiem wam ze jest wrecz bajkowo,rewelacyjnie,pieknie.holl i recepcja jest tak wielka ze mogloby b yc tam wesele:)wystroj wspanialy,wlasciciel konkretny gosc wie co i jak.chcialam tam wesele ale na czerwiec i sierpien nie ma terminow.cenowo ma od 130 d0 180 za osobe.swoja orkiestre i wodke, ciasta rowniez.samo wnetrze i wyglad zewnetrzny po prostu bajka.polecam
to moze i ja cos powiem. pracowalem tam w wakacje i wiem duzo. znam zaplecze i ludzi tam pracujacych. wszyscy zawsze sie staralismy, kierownik jest bardzo dziwnym gosciem, bo czasami jest nawet mily, ale 90% czasu jest jak burza. z tego co wiem to kazdy pracownik jak go widzi to zaczyna sie podswidomie bac. jakby co to chetnie odpowiem na wasze pytania :)