Widok

czy dziś odbywają się nauki w kościele Najświętszegio Serca Jezusowego we Wrzesz

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny!
Nie mogę dodzwonić się do parafii. Wiecie czy dziś odbywają się zajęcia kursu przedmałżeńskiego w kościele NSJ we Wrzeszczu?? Coś mi się obiło o uszy że ze względu na Wielki Tydzień dziś nie będzie spotkania. Dajcie znać proszę! Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nic nie wiem na ten temat ze nie ma i ide... na ostatnie juz, zobaczymy najwyzej wroce :)
image
na poprzednim spotkniu ksiądz mówił,że nauki odbędą się normalnie, o 19.
no ja tez nic na temat tego ze sie nie odbeda nie slyszalam...
image
ksiądz jak rozdawał karty, to mówił,że są nauki
ja ide :)
image
no dziekuję Wam dziewczyny, bo ja musiałam na chwilę wyjść ostatnio, a mój chłop chyba nie dosłyszał i tak pro forma się pytam. Skoro są to do zobaczenia!
mam nadzieje ze dzis juz nie bedzie tej babki z poradnictwa, tylko ktos inny poprowadzi :)
image
oj ja też!!! słyszałam,że za każdym razem ktoś inny prowadzi, więc pewnie jej nie będzie:)
ja dzis ide na ostatnie :)
pierwsze prowadzil psychiatra, drugie ksiadz, a tzrecie ona...
Dziewczyny a na poradnictwo tez do niej chodzicie? Bo ja tak...
image
Ja dziś na trzecie idę. Na poradnictwo też trafiło się do niej, ale na szczęście ma komunię w tym roku i przepisała nas do tej drugiej:)) nie wiem czy lepsza, ale nie wyglada na taką nawiedzoną jak Magda:))
a ja niestety do niej, nawiedzona i dziwna...
12.04 stawiam sie z kalendarzykiem...
image
swoim, czy ściągasz z netu?? Dziwna to ona jest, powiedziałm jej,że mam cykle 50 dniowe i pracuje na zmiany w szpitalu. A ona,że to nic i dała mi drugą kartkę aby sie zmieściło:))) Może ta druga bardziej kumata, nie będę przeciez się bujać z kalendarzykiem przez pół roku.
nie no zrobie swoj, co mi tam, raz moge zrobic :)
beznadziejna ta babka jest
najsmieszniejsze to bylo to, jak powiedziala ze dzieki tej metodzie mozna zaplanowac plec dziecka...hmm...samam ma 3 córki...:)
image
dokładnie:)) i na pewno wszystkie planowane:))) przeważnie wszystkie babki z poradnictwa mają po 3-4 dzieci i każde jest zaplanowane. Juz to widzę:))
no ba! pewnie ze zaplanowane - powiedziala to :)))
image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry