Widok

czy firma Margo Vetrex upadła?

przestaly działać telefony, biuro zamkniete. Pytam bo zaplacilem zaliczke na okna i nie dosc ze minal juz ponad miesiac od planowego montazu okien nie zjawili sie ani nie ma z nimi zadnego kontaktu.

Czy ktos ma podobny problem z ta firmą?

Troche wstyd ze Vetrex podpisal umowe z takim niepewnym dystrybutorem. Stracilem zaliczke i juz raczej nie wezme Vetrexa tylko jakas inna firme.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Vetrex Szczecin, ten wątek dotyczy Gdańska. Specjalnie piszesz Vetrex Szczecin żeby wątek był widoczny w Szczecinie. Znam innego dużego producenta okien, którego diler też miał problemy. Nie będę wskazywać nazwy producenta okien.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zasady gwarancji jasno określa producent , dlatego zachęcam do wnikliwej analizy, a VETREX to przyjazna firma . Każdy sprzedawca jest zobligowany do przestrzegania odgórnych zasad, i tak tez czynią . Odbiory przy wieczornym świetle ? to w zasadzie trzeba mieć sokoli wzrok , jednak zawsze lepiej odbierać przy świetle dziennym . A co będzie jak zobaczysz pęknięcię np 00,1 mm ? To tak jakbyś kupił nowe auto , i po tygodniu zgłosił , że zauważyłeś pękniętą czy porysowaną szybę . Jak myślisz czy zostanie ona wymieniona ?
Ładnie to tak podpuszczac ludzi i podszywac się na forum pod róznymi nickami? Madzia, Przemo.. Co jeszcze wymyślisz żeby oczernic konkurencję? Ciekawe gdzie zawarta jest informacja na temat ewentualnego pęknięcia szyb. Aż taką mocną konkurencją w Szczecinie jest Vetrex?
Klienci jak będą chcieli sprawdzić gdzie taniej to zrobią to, tak samo jak sprawdzą np ceny Oknoplastu w Szczecinie , Gryfinie czy Stargardzie. W Szczecinie są trzy punkty tego samego dilera a do wyboru jest jeszcze np Gryfino lub Stargard. Podobno w Stargardzie jest bardzo kompetentny sprzedawca i można sie targować.
W mojej opinii Vetrex w Szczecinie jeden ze sprzedawców ma zbyt wiele ograniczeń gwarancji w zakresie szyb .Ja wyczytałem ,że szyby po odbiorze przez klienta jak pękną to się nazywa wg ich karty za pęknięcie w wyniku eksploatacji nie podlegają reklamacji .A co jak było małe pęknięcie np 1mm którego się nie zauważyło przy wieczornym odbiorze i po tygodniu czy po kliku miesiącach poszło dalej na całą szybę .Proszę o wyjaśnienie może u innych sprzedawców ich nie ma ?
Hm przekroje okien tej firmy są takie same .Nie ma znaczenia czy np OPTIMAL BLACK zobaczymy w firme X czy Y .Najważniejsze , że jest to VETREX producent okien klasy Premium . Dużo taniej to znaczy ile 50 % ????? . Kurcze od kiedy klient pyta o reklamę wizualną przy drogach .Ależ to wszystko zadziwiające
Dużo taniej można dostać okna Vetrex w Goleniowie czy Świnoujściu gdzie obsługa była najlepsza . Vetrex Szczecin nieżle się ceni i jest zbyt drogi przynajmiej o montaż no i same okna nie robią tam wrażenia . To samo okno przekrojone pokazano nam w dwuch firmach . W Barlinku byliśmy przejazdem ale nie trwfiliśmy :( więc się nie wypowiem i radzę zadbać o reklamę wizualną przy drogach .
A czy w Szczecinie ,a konkretnie Dobra Sz. też sprzedajęcie i montujecie ? Bo czarodziej ze Szczecina zupełnie nam nie leży. Kompletne zero komunikacji na tych samych falach ,a super wymagający to raczej nie jesteśmy .
Napisz proszę na priv e-mail
madzikikris1976@op.pl
Panie Jerzy,
Firma działa od roku - a moje doświadczenie w branży stolarki otworowej to 20 lat. Jest mi przykro, że skomentował Pan mój wpis; jednak ma Pan do tego pełne prawo.

Pozdrawiam

Artur
Jak można działać od niedawna i mieć doświadczenie ? No chyba tylko w firmie vetrex wystarczy otworzyć punkt co jest jednoznaczne z doświadczeniem .TO AMATORSZCZYZNA !!! Gdybym potrzebował okna tej firmy to bym założył firmę okniarską został ich dealerem ,następnie zamówił bym ich okna do własnego domu z upustem handlowym i zlikwidował firmę -NIEZŁY POMYSŁ !!!
Jesteśmy punktem dilerskim firmy VETREX w Barlinku.
Działamy od niedawna , lecz posiadamy ogromne doświadczenie.
Proszę skierować zapytanie o kontakt z nami do firmy VETREX.

Pozdrawiam

Artur

Vetrex Szczecin czy Gorzów ?

Mam pytanie gdzie można znaleśc adresy sprzedawców firmy Vetrex Szczecin lub Gorzów ? Bo firma na stronach nie podaje a ja mam problem
Może poprosimy o komentaż Kogoś z dyrekcji na temat vetrex opinie ? Bo wygląda to mało cikekawie i nie buduje zaufania do tego typu firmy na forum
Ja również zamówiłem te okna w salonie Vetrexu ( oni nie mają własnych salonów tylko firmy współpracujące nie mające nic wspólnego z producentem )
Zaliczkę też mogłem wpłacić u producenta ( a który producent by jej nie chciał ?)
Mnie też tam, spotkała wspaniała obsługa iście z kosmosu Jestem aż tak zadowolony jak mój poprzednik będę tą firmę wychwalał wszędzie i nie pozwolę wychwalać innych okien
Pragnę dodać ,że cała moja rodzina i znajomi też byli obsługiwani przez jeden z salonów firmy Vetrex i nie będę mówił gdzie :)

HA HA HA ALE JAJA Po tego typu wpisach niby to "zadowolonych klientów" zaliczek .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja natomiast zamówiłem okna w salonie vetrexu nie bede mówił gdzie , bo kto chce to sprawdzi , czytałem to forum przed zakupem , postanowiłem sprawdzić , miłe zaskoczenie
zaliczke można wpłacić u producenta miła fachowa obsługa wykonanie terminowe i solidne zdecydowałem sie na wpis tutaj , dlatego ,że dziwi mnie fakt ,iż jest tutaj grono wpisów nie od klientów zadowolonych bądz nie tylko od osób które wychwalaja oknoplast , bardzo dziwne ??????????
ale to tylko moje skromne zdanie zadowolonego klienta okien vetrex
z gury przepraszam jeśli kogoś uraziłem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W lipcu chodziłem po salonach, żeby zrobić rekonesans na rynku bo jesienią będę zamawiał okna do nowego domu. Byłem też w salonie Vetrexu, handlowiec przekonywał mnie, że między oknami nie ma różnicy, że ma to samo co w Oknoplaście tylko taniej, nadawał na konkurencję równo Po wpisach na tym forum i na forum budowlanym widzę, że różnice są i to ogromne, przede wszystkim w podejściu do klienta. Jak się okazuje jedne firmy chcą i potrafią się zaopiekować klientem a inne nie. Tu się świetnie potwierdza powiedzenie: co tanie to drogie...
Brawio co klasa to klasa zupełnie inny wymiar firm
Firma O. bierze pełną odpowiedzialność za swoich dystrybutoruw nie tak jak inni:)
zobacz jak się sprawa zakończyła :
http://www.forumbudowlane.pl/vt/33236/60/oknoplast-nigdy-wiecej
Jest dużo producentów na Vece i jest wybór Po takim czymś warto się zastanowić gdzie zamówić?
Niezłe newsy na tym forum i opinie o Firmie Vetrex ,a oni milczą ?
do góry