Widok

czy firma Margo Vetrex upadła?

przestaly działać telefony, biuro zamkniete. Pytam bo zaplacilem zaliczke na okna i nie dosc ze minal juz ponad miesiac od planowego montazu okien nie zjawili sie ani nie ma z nimi zadnego kontaktu.

Czy ktos ma podobny problem z ta firmą?

Troche wstyd ze Vetrex podpisal umowe z takim niepewnym dystrybutorem. Stracilem zaliczke i juz raczej nie wezme Vetrexa tylko jakas inna firme.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Konkurencja jest, była i będzie na szczęście dla klientów i producentów i lubi jak widać, zaskakiwać dziwnymi wpisami. Ja też wiem że veka to ta sama jakość czy ta z Vetrexu, czy od Peteckiego czy też z Oknoplastu :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Vetrex Szczecin czy też Stargard to i tak okna w systemie Veka . Obydwie firmy tam konkurują Jednak ja polecam punkt w Stargardzie gdzie przynajmniej można zobaczyć okna, a nie ich przekroje w kawałkach tak jak w Szczecinie i jakieś okienka o minimalnych wymiarach. No i jak się porozmawia z punktem a Stargardzie to nie męczą telefonami człowieka typu "Kiedy nas Pan odwiedzi i podpisze umowę bo jest gotowa do podpisu ?"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
firma Vetrex to znany producent okien Vekai uznany Jjednak mam wycenę od kilku dealerów w dość wysokich cenach np. Vetrex Szczecin podał mi na profil Alphaline 90 cenę z montażem 57tys, a Stargard ponad 3 tys taniej .Jednak znajomy powiedział mi abym wycenił okna Veka w punkcie Petecki i tam się zaskoczyłem kolejne prawie trzy tysiące taniej .Przecież te okna są na tym samym profilu Veka Za co tam się płaci za marketing ? Facet od Peteckiego zrobił najlepsze wrażenia bo poprawił wiele błędów .
Opinie o oknach Veka są takie same jednak idzie je kupić znacznie taniej .
A ja polecam xxx lub yyy Generalnie też bardzo słaba reklama .
Bardzo polecam M&S odpowiednia jakość i cena.
Artur, przestali ci już płacić za podsycanie atmosfery?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obydwie wymienione firmy podobne jakościowo, Vetrex trochę tanszy.
tak jak oknopast szczecin , wybór biur również duży . Oprócz Szczecina jest również Gryfino , oraz Stargard Szczeciński , zawsze lepiej szukać . Podobno poza miastem sporo taniej
To wspaniała wiadomość - taka możliwość wyboru.
Przecie firma Vetrex jest też i w Szczecinie w kilku punktach i w Stargardzie jak i Gryfinie
Jeszcze jedno, dlaczego sie tak obruszyłeś na wiadomość że Oknoplast jest nie tylko w Szczecinie ale też w Stargardzie i Gryfinie i że podobno można tam korzystnie kupić.
Prowokujesz, siejesz ferment bo jesteś pozornie anonimowy a Vetrex jak również pozostali konkurenci Ci przeszkadzają.
Ha ha ha ale się uśmiałem po takim spamie od razu widać komu ubywa .
tak też tak myślę , po prostu jakiemuś dealerowi innych okien ubywa klientów i próbuje nieaktualną sprawę rozsiewać po swoim regionie , chcąc w ten sposób ograniczyć sprzedaż markowych okien VETREX . Prawa rynku są takie , że klient wybiera dla siebie lepsze rozwiązanie , a decydując się na VETREX otrzymuje to co najlepsze .Tak trzymać
A to dobre a ja myślę ,że już taki numer Ktoś robił wcześniej o kilka wątków reklamując potyczkę jednego dystrybutora na końcu Polski ,która akurat skończyła się pozytywnie czego się nie spodziewał. Nawoływał do zrywania umów też w tym mieście gdzie sprawa go nie dotyczyła Stara się jak może zakładając inne ciekawe jego zdaniem fora Czy ktoś ma informacje o firmie ..... itd a teraz jest zdziwiony !!!
W jaką aferę Vetrexu? Diler, jeden z ponad setki zachował się jak na poczatku forum opisano, na co producent nie ma wpływu. Sprawa dość odległa. Myślę że ktoś chce zrobić z tego aferę w Szczecinie bo część klientów najwyraźniej wybiera Vetrex - inaczej nie byłoby tutaj tych wpisów ze Szczecina. A to ciekawe że akurat ze Szczecina.

oknavetrex

W jakim celu Ktoś miesza w aferę Vetrexu inną firmę ? Aby odgonić problem i zmanipulować ludzi ?

OKNOPLAST SZCZECIN ?

Wow , ależ ten VETREX zawojował rynkiem , jest wszędzie i ma bardzo dobre ceny na najfajniejsze okna . Spokojnie jest też miejsce dla innych . Jak się oirentowałem to najlepsze ceny na OKNOPLAST SZCZECIN są w Stargardzie Szczecińskim firma TERMOBUD i bardzo kompetentna obsługa , ale również w Gryfinie firma ANDRYCH ma super podejście i atrakcyjne ceny .Wszysko zależy od kosztów , jak ktoś ma wystawny wielki salon i to czynsz płaci większy , jak ma milka biur to i koszty są duże , a to natępnie przekłada się na cenę okien
A ja jak się orientowałem najtaniej można kupić okna Vetrexu w Firmię MKM w Szczecinie tam mieli najniższe ceny lub Vetrexu w Stargardzie w firmie Fenestra na Mickiewicza gdzie jest fajna obsługa i równie niskie ceny no i ewentualnie w Okno Serwisie na Ku Słońcu w Szczecinie .A jak komuś za daleko to w Szczecinie Dąbiu na Goleniowskiej u Mateka ewentualnie w firmie Efekt i wielu innych

Lub jeszcze taniej w wielu przypadkach można zrobić to gdzie indziej bo to standardowe profile Veki dostępne wszędzie wystarczy poszukać dystrybutara Veki w swoim mieście tak jak ja to zrobiłem .

Powodzenia
z OKNOPLASTEM jest podobnie i dużo taniej można kupić w Stargardzie Szczecińskim lub Gryfinie gdzie jest bardzo kompletentna obsługa .Zatem warto szukać poza miastem
do góry