Widok

-------------czy jest szansa?--------

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
że dostanę w gdyni biustonosz Malinez? jeśli tak,to gdzie? piszcie proszę

image
image
25 listopad 2006
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej w Gdyni to nie wiem-ale napewno w Gdańsku Brzeznie:)))

image
bociany.............dziękuje za odzew.........

czyżby Gdynia nie miała biustonoszy malinez? przecież to takie wielkie miasto :)))))))))

image
image
25 listopad 2006
no i się zdenerwowałam i zamowiłam w necie............. teraz bede czekać.....pierwszy raz cos takiego robie więc się troszku stresuję :))

image
image
25 listopad 2006
możesz podać adres stronki? chętnie poglądam te staniczki, muszą być b ładne:)
własnie Merlinko... podaj stronkę

image
image
http://www.ekskluzywna.home.pl/product_info.php/manufacturers_id/17/products_id/329

dziewczyny ja nie wiem czy on jest ładny............w każdym bądź razie podobno pieknie modeluje biust.......... i są same pochlebne opinie o nim........ mówią ,że jak sie w nim "zasmakuje" to nie chce się już innych marek kupować........hmmm.........ja osobiście mam dosyć chodzenia po sklepach gdzie wciskają mi nie moją rozmiarówkę a jak już jest moja to nie bardzo wiadomo do czego to podobne.......brrrrrr.............. jednym słowem stwierdziłam,że spróbuje.........we wtorek mają dostawę więc wyślą mi w przyszłym tygodniu........poczekam i zobaczymy.......

image
image
25 listopad 2006
aha,żałuje tylko,że on nie ma odpinanych ramiączek bo miałabym fajny staniczek do sukni ślubnej...........cóż........nie można mieć wszystkiego :)))

image
image
25 listopad 2006
hej poweim troche jako ,,fahcowiec'':) przez jakiś czas sprzedawałam bielizne teraz ciuszki tylko bielizne przejął brat.Malinez faktycznie leży super-szczególnie przy ,,większych'' rozmiarach:))może efektownie nie wygląda ale jest super.Klientki ,które kupowały firmową bielzinę jak mierzyły Malizneza to się zachwycały.Dużym plusem jest to,że śa takie rozmairy jak np. 70 F,czy 75 f. Nam przywozi je przedstawiciel bo ciężkop je dostać.jak macie jakieś pytania to śmiało:)))

image
a gdzie go mozna przymierzyc? Twoj brat nadal ma punkt, gdzie mozna przekonac sie na wlasnej skorze ze tak powiem:)? Hmmm -gdyby tak bylo naprawde to odpadl by mi wielki dylemat bo dobry stanik to naprawde problem!

image
Kochaj mnie nieprzytomnie!
dokładnie............ powiem tak: dobry stanik to jest Mega Problem...........

image
image
25 listopad 2006
na stronce te staniki wygladają nieciekawie... ale możliwe że na biuściku już inaczej... ja tam wolałabym przymierzyć wpierw, mi nie wszystkie pasuję, niestety...

image
image
hej ,sklepik jest w Gdańsku Brzeznie na ul.Gałczyńskiego 18 na 1 piętrzxe-takie centrum handlowe małe

image
wow.........dostalam malineza...........w wejherowie.........i to przypadkiem..... powiem,że na biuście wygląda wspaniale (bynajmiej na miom hi,hi).....wcale nie czuję,że mam na sobie stanik.......jestem bardzo zadowolona!

image
image
25 listopad 2006
no to świetnie!! a gdzie w Wejherowie??

image
image
przy rondzie koło kościoła leona jest takie centrum handlowe i tam w środku sklepik z bielizną

image
image
25 listopad 2006
a jak cenowo się kształtuje??

image
image
W Gdansku mozna go kupic we Wrzeszczu w tych pawilonach za Manhatanem, to sie chyba nazywa Sukces albo Sukces BIs. Ja tam zawsze kupuje, pani ma praktycznie wszystkie skrajne rozmiary. A cena to coś kolo 50zl. Ale jest super. Szczegolnie na większy biust. Kupuję tylko taki:)

image
Każdemu podoba się co innego. Mi się wydaje, że jeśli staniczek ładnie leży i ładnie modeluje biust (bez względu na fason, kolor, ozdoby), a przede wszystkim Ty się dobrze w nim czujesz, to dopiero wtedy można tak naprawdę powiedzieć czy jest ładny czy nie:)

Poza tym - faceci i tak podobno za bardzo nie zwracają uwagi na "wystrój", hihihi;)

image

image
na moim biuście leży przepięknie...........naprawdę polecam wszystkim ze sporym biuścikiem...........ja osobiście jestem Mega zadowolona! pojade jeszcze po czarny........jakby był czerwony to też bym wzięła :))))

image
image
25 listopad 2006
Niestety nie ma czerwonego. Jest chyba jeszcze o ile dobrze pamietam- wersja w kolorze cielistym.

image
do góry