Widok
http://www.ekskluzywna.home.pl/product_info.php/manufacturers_id/17/products_id/329
dziewczyny ja nie wiem czy on jest ładny............w każdym bądź razie podobno pieknie modeluje biust.......... i są same pochlebne opinie o nim........ mówią ,że jak sie w nim "zasmakuje" to nie chce się już innych marek kupować........hmmm.........ja osobiście mam dosyć chodzenia po sklepach gdzie wciskają mi nie moją rozmiarówkę a jak już jest moja to nie bardzo wiadomo do czego to podobne.......brrrrrr.............. jednym słowem stwierdziłam,że spróbuje.........we wtorek mają dostawę więc wyślą mi w przyszłym tygodniu........poczekam i zobaczymy.......
dziewczyny ja nie wiem czy on jest ładny............w każdym bądź razie podobno pieknie modeluje biust.......... i są same pochlebne opinie o nim........ mówią ,że jak sie w nim "zasmakuje" to nie chce się już innych marek kupować........hmmm.........ja osobiście mam dosyć chodzenia po sklepach gdzie wciskają mi nie moją rozmiarówkę a jak już jest moja to nie bardzo wiadomo do czego to podobne.......brrrrrr.............. jednym słowem stwierdziłam,że spróbuje.........we wtorek mają dostawę więc wyślą mi w przyszłym tygodniu........poczekam i zobaczymy.......
hej poweim troche jako ,,fahcowiec'':) przez jakiś czas sprzedawałam bielizne teraz ciuszki tylko bielizne przejął brat.Malinez faktycznie leży super-szczególnie przy ,,większych'' rozmiarach:))może efektownie nie wygląda ale jest super.Klientki ,które kupowały firmową bielzinę jak mierzyły Malizneza to się zachwycały.Dużym plusem jest to,że śa takie rozmairy jak np. 70 F,czy 75 f. Nam przywozi je przedstawiciel bo ciężkop je dostać.jak macie jakieś pytania to śmiało:)))
Każdemu podoba się co innego. Mi się wydaje, że jeśli staniczek ładnie leży i ładnie modeluje biust (bez względu na fason, kolor, ozdoby), a przede wszystkim Ty się dobrze w nim czujesz, to dopiero wtedy można tak naprawdę powiedzieć czy jest ładny czy nie:)
Poza tym - faceci i tak podobno za bardzo nie zwracają uwagi na "wystrój", hihihi;)
Poza tym - faceci i tak podobno za bardzo nie zwracają uwagi na "wystrój", hihihi;)