Widok

czy ktos lecial z wizzairem bez jednej osoby z rezerwacji...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W jedna strone, a w druga juz z ta osoba? Tzn. mam rezerwacje na 4 osoby, a okazalo sie, ze w jedna strone poleca tylko 3 osoby, spowrotem beda juz 4 - nie wiem czy bilet dla tej czwartej osoby nie przepada, skoro nie leci ona w jedna strone? Na stronie nic takiego nie ma, w regulaminie tez nie znalazlam, na forach ludzie pisza, ze nie powinno przepasc, ale chcialabym zapytac czy ktos mial taka sytuacje i jak to wyglada>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zadzwoń na infolinie wizzair, nie będziesz musiała wtedy szukań informacji na forach :) zaoszczędzisz czas i bedziesz miała pewną informacje , a nie gdybanie .
ja leciałam nawet po odprawie było - nic się nie stało nie bój, nie raz tak robiłam bo czesto plany się zmieniają - uwierz mi , nawet nikt się nie zapyta - nie dzwoń bo to kupa kasy i po co ?/ jak i tak kasy nie oddadzą to nie ma żadnego sensu osoba nie stawiła się i tyle, a co cię to ?? uwierz mi, ich to nie obchodzi
Madness is the gift, that has been given to me!!
Leciałam. Żaden problem. Nie drukujesz biletu i już.
image
image
dzwonic na infolinie raczej nie zamierzam, bo cena za polaczenie bedzie wyzsza niz za bilet:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (22 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

Przeprowadzka- jaka firma? (44 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

do góry