Widok

czy ktoś wysyłal cv do jubiler eliza Toruń

Poszukiwali ekspedientek, do sklepow w gdansku i gdynii czy ktos z was wysłał tam cv, pytam bo zadzwonili i chca zeby jutro przyjechała do torunia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do mnie tak samo zadzwonili i mam jutro jechac, praca ma byc w gdansku, a jutro taki dzien próbny w toruniu
i co Żmijka jedziesz? ja wlasnie dostalam jeszcze smsa ze mamy za dojazd [po 50zl sie skladac..
co ty nie jade bo to dziwne jest,jeszcze płacic za to, smieszne.....a w ogole przeciez eliza jubiler jest na przymorzu wiec mogli tam robic rekrutacje
no dokładnie ja tez sobie odpuszczam, mamy placic a nawet nie wiadomo czy nas by przyjeli... z reszta przez tel mowiono mi ze nie ponosimy zadnych kosztow zwiazanych z dojazdem a tu nagle taki sms. dzieki za odpowiedz, pozdrawiam:)

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes - jak się reklamować? (188 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry