Widok
czy można poznac dobrego faceta po 30-ce w 3mieście?
ostatnio trochę się zmartwiłam, ze nikogo nie poznaję... mam wypróbowanych przyjaciół, których lubię i kocham nawet, ale moje grono znajomych się nei powiększa,
to , ze pracuję w domu w ogóle minimalizuje szanse na poznanie kogoś
i tak trochę załapałam "doła"
to , ze pracuję w domu w ogóle minimalizuje szanse na poznanie kogoś
i tak trochę załapałam "doła"
Właśnie to miejsce, to forum, wyprowadzi Cię z "doła".
Odnalazłaś oazę, grono nowych znajomych.
Znam tutaj sporo wspaniałych ludzi.
Czytaj, pisz, a się przekonasz.
Pozdrawiam i uśmiechnij się :)
Odnalazłaś oazę, grono nowych znajomych.
Znam tutaj sporo wspaniałych ludzi.
Czytaj, pisz, a się przekonasz.
Pozdrawiam i uśmiechnij się :)
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
A Osiecka
~kilof...
Jeśli do mnie to kierowałeś, to moja maluczka prośba, abyś rozwinął swoje wielokrotnie złożone zdanie, o wielobrzmiącym znaczeniu:
"@Wazenek...
Buaahahahahahahahaaa".
Oczywiście lubię się pośmiać, tylko muszę wiedzieć z czego.
Nie trzymaj tego, tylko dla Siebie.
Nie bądź, niedopieszczonym egoistą :))
Jeśli do mnie to kierowałeś, to moja maluczka prośba, abyś rozwinął swoje wielokrotnie złożone zdanie, o wielobrzmiącym znaczeniu:
"@Wazenek...
Buaahahahahahahahaaa".
Oczywiście lubię się pośmiać, tylko muszę wiedzieć z czego.
Nie trzymaj tego, tylko dla Siebie.
Nie bądź, niedopieszczonym egoistą :))
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
A Osiecka
polecam konferencje, odczyty, spotkania branżowe, podróżnicze, związane ze sztuką czy czymkolwiek co Cię interesuje. poleciłabym zaczepienie kogoś, ale skoro to nie w Twoim typie to poproś koleżankę, żeby Cię umówiła.
desperatów i wariatów z Internetu (szczególnie dających swoje ogłoszenia) polecam omijać szerokim łukiem (z doświadczenia ;)))
desperatów i wariatów z Internetu (szczególnie dających swoje ogłoszenia) polecam omijać szerokim łukiem (z doświadczenia ;)))
polecam http://www.tydzienprzedsiebiorczosci.pomorskie.pl/
sporo facetów, niezłych całkiem ;) zazwyczaj jest miło ;)
sporo facetów, niezłych całkiem ;) zazwyczaj jest miło ;)
hahaha dziewczyny ruszajcie na podbój przedsiębiorczych ;)
frgament ogłoszenia ze strony dot Światowego Tygodnia Przedsiębiorczości:
"Randki z doradcami STARTERA
Umów się na randkę z doradcą lub coachem Gdańskiego Inkubatora Przedsiębiorczości STARTER i sprawdź czy do siebie pasujecie! Eksperci m.in. z marketingu, proinnowacyjności czy finansów, jak również coachowie czekają na spotkanie z Tobą."
a tak na poważnie całe przedsięwzięcie wygląda całkiem interesująco:)
frgament ogłoszenia ze strony dot Światowego Tygodnia Przedsiębiorczości:
"Randki z doradcami STARTERA
Umów się na randkę z doradcą lub coachem Gdańskiego Inkubatora Przedsiębiorczości STARTER i sprawdź czy do siebie pasujecie! Eksperci m.in. z marketingu, proinnowacyjności czy finansów, jak również coachowie czekają na spotkanie z Tobą."
a tak na poważnie całe przedsięwzięcie wygląda całkiem interesująco:)