Widok
czy są tu mamusie z Osiedla Morskiego?
hej. są może wśród nas jakieś mamy z Osiedla Morskiego w Gdyni chętne do wspólnych wyjść na spacer z dziećmi albo na nasz pusty plac zabaw:)? Mąż niedługo wraca do pracy po urlopie i coś czuję, że ta jesienna aura i samotne siedzenie z dwójką zacznie mi mocno doskwierać:)
:P podbijam na pierwszą stronkę :)
Mogę z czystym sumieniem zareklamować koleżankę bo całą wiosnę, lato i jesień spędziłyśmy razem na bulwarze :)
Można się spodziewać bardzo miłych spacerów i rozmów, poczucia humoru i uroczych córeczek.
Jednym slowem polecam !!
Mam nadzieje Jodan że się nie obrazisz za taką reklamę. Buźka !
Mogę z czystym sumieniem zareklamować koleżankę bo całą wiosnę, lato i jesień spędziłyśmy razem na bulwarze :)
Można się spodziewać bardzo miłych spacerów i rozmów, poczucia humoru i uroczych córeczek.
Jednym slowem polecam !!
Mam nadzieje Jodan że się nie obrazisz za taką reklamę. Buźka !
W Gdyni jest coś takiego jak Klub Mam http://www.klubmamgdynia.pl/ organizują spotkania mam z dzieciaczkami.Ja jeszcze tam nie byłam.
mieszkanka osiedla morskiego-dobrze, że się jeszcze na Ciebie nie natknęłam. ale chodzi tu jedna mamuśka z taka naburmuszoną miną, którą reszta omija szerokim łukiem-pewnie ty;). a odnośnie życzliwości wobec sąsiadów to spokojnie - z 1 etapu budowy znam prawie wszystkie mamy, tylko dziewczyny wróciły juz do pracy.
a klub mam gdynia - super sprawa, znam, byłam, polecam:)
a klub mam gdynia - super sprawa, znam, byłam, polecam:)