Widok

czy samotne babki o rubensowskich kształtach mogą poznać fajnego faceta???

czy też może z uwagi na trochę więcej ciała muszą być postrzegane jako nieatrakcyjne, mimo że nie są brzydkie, są zadbane, mają dobrze poukładane w głowie, są oczytane, maja swoje zainteresowania, duuużo czułości i ...temperamentu? zaczynam mysleć, że z uwagi na to, że noszę rozmiar 44 nie spotkam mężczyzny, który dostrzeże prawdziwą mnie, a prawdziwa ja, to przede wszystkim to, co mam w środku. i nie mam tu na myśli mojej wątroby i innych podrobów....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
podaj gg lub meila
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jaki wiek?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiek w nicku, gg 8380230
ja mam rozmiar 40/42 i mam faceta :)

nie ma co na sile szukać, doceniaj przyjaciół i znajomych których już masz.
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne
nie szukam faceta na siłę, przyjaciół mam i nie jestem osamotniona, tylko doskwiera mi samotność, a to co innego. fajnie byłoby mieć się do kogo przytulić czasem :)
Masz racje fajnie było by mieć komu powiedzieć że jest nam z nim dobrze.
no właśnie...i razem pogapić sie na zachód słońca, posłuchac deszczu, napić dobrego wina. i pogadać o wszystkim i o niczym. i jeszcze parę innych rzeczy zrobić razem.
ja bardzo chętnie poznam sympatyczną kobietkę o okrąglutkich kształtach:)
Chyba przesadzasz, rozmiar 44 to nie koniec świata, ani żadne "rubensowskie kształty", reklam z tymi patyczakami się naoglądałaś??? no chyba że masz 140cm wzrostu.. Myślę, że problemem jest Twoje postrzeganie siebie, zmień nastawienie na "jak się nie ma co się lubi - to się lubi co się ma"
Nie wiem, czy to poprawi Tobie humor, ja noszę 42 i nie zamierzam wcale schudnąć! a kiedyś dawno dawno dawno temu miałam 38 i to dopiero był dramat, bo wstyd mi było się latem rozebrać, same kości :D
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho
Wolę panie o ciałkach trochę większych niż wieszaki z wybiegu.Jest sie do czego przytulić i wiem ,że te panie są barrrrdzo namiętne.
Ja 51 lat i miłośnik pusystości.
yetol@op.pl
"... i wiem ,że te panie są barrrrdzo namiętne.
Ja 51 lat i miłośnik pusystości."
zmień nick na... erotoman gawędziarz
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tymi zmianami to nie tak do końca nie musi go zmieniać bardzo dobrze że mówi o kogo chodzi jaka figura kobiety się podoba i nie nie koniecznie jest erotomanem,każdy ma jakieś słabość do czegoś.
no ja chcę właśnie poznać fajnego facecika, który ma słabość do bardziej obfitych kształtów, tylko na Boga, nie tylko do łóżka! ja musze przede wszystkim mieć z nim o czym pogadać...
jestem po 50 i uwielbiam puszyste kształty,to gwarancja prawdziwej kobiecości. Konopielko kochana, w łóżku można rozmawiać o wszystkim ,a czy będzie sex to decydujesz tylko i wyłącznie Ty sama. Przegadałem w łóżku całe noce i było jak po super sexie. powodzenia.Gandalf
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlaczego nazywasz mnie erotomanem gawędziarzem?? Nie znasz mnie i juz osadzasz???
Takie było moje pierwsze odczucie, może nie powinnam tego od razu przelać na klawiaturę ;) Spoko, już się więcej nie będę czepiać :)
hej, hej,
mam 165 cm więc nie jestem szersza niż dłuższa, niemniej jest mnie całkiem sporo :) no ale trudno, ja się głodzić nie umiem i nie chcę. zresztą nie obżeram się, tylko mam za mało ruchu i to jest podstawowy problem :/ chętnie zażywałabym go więcej, ale samej się nie chce...
To niech Ci się zachce.
Na joggingu, rolkach czy rowerze tez można kogoś poznać.
Ale lepiej siedzieć, nic nie robić a brak zainteresowania ze strony panów zwalać na swoją "otyłość".
Popatrz na ulicy ile otyłych kobiet idzie z przystojniakiem u boku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podobaja się,tylko w to uwierz.

Ostatnio się powiększyłam z rozmiaru 38 na 42 i nadal (jak nie bardziej) mam duże powodzenie u mężczyzn.
Czuję się piękną i dowartościowaną - inni tez tak mnie postrzegają.

Moja przyjaciólka nosi ciuchy o rozmiarze 44/46 i nie może odgonić się od adoratorów,zawsze zwraca uwagę płci przeciwnej.

Nadmieniam - obie jesteśmy tuż przed 50-tką i "głowę nosimy wysoko".

.
Rubensowskie kształty to rozmiar powyżej 50
wiem, że są kobitki większe ode mnie ale ja nie czuję się dobrze w swojej skórze :/ nigdy sarenką nie byłam ale odkąd mam chorą tarczycę mocno przytyłam. nie lubię siebie takiej...mogę nic nie jeść cały dzien a i tak mam wrażenie jakbym była "spuchnięta"... ja też znam babki zdecydowanie większe niż ja i wcale nie jakoś szczególnie atrakcyjne, które mają powodzenie. nie wiem, jak one to robią...może muszę zacząć lubić siebie, żeby polubił mnie jakiś przedstawiciel płci przeciwnej... :)
Dokładnie - jest tak jak napisałaś - musisz polubić siebie - a tak na marginesie to świat schodzi na psy, ludzie są mało wrażliwi, liczy się kasa, prestiż, nie ma miejsca na miłość i uczucia, a tak naprawdę to każdemu czegoś brak... ale wracając do tematu - spojrzyj na siebie cieplejszym wzrokiem, pomyśl "jestem jaka jestem" i będzie lepiej - wiem że to trudne ale trzeba próbować, pozdrawiam serdecznie :-)
Tylko dla morona liczy się sam wygląd. Wiele otyłych kobiet wygląda atrakcyjnie. Nie wiem, co niektórzy faceci widzą w wieszakach na ubrania... Ale de gustibus non disputandum est. Liczy się przede wszystkim charakter i osobowość. Potem dbanie o siebie i uroda. Przynajmniej masz spokój od adoratorów, którzy patrzą przede wszystkim na wygląd kobiety. Liczy się całość. Nie pozwól traktować się gorzej. Nie patrz na szczupłe dziewczyny jak na kogoś lepszego od siebie. Jeżeli będziesz chciała, zawsze odrobinę możesz schudnąć. Za to chudej, a głupiej lasce rozumu nie przybędzie. Twoje posty wydają się być pisane przez mądrą, wrażliwą dziewczynę. Powodzenia:)
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry