Widok

czy w Baninie jest zapotrzebowania na sklep z odzieżą używaną?

Witam,
czy w Baninie jest zapotrzebowania na sklep z odzieżą używaną oraz końcówki kolekcji? Proszę o opinie na ten temat. pozdrawiam :).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja osobiście wiem e jakiś jest , ale jest to dla mn9e wiedza bezużyteczna bo nie lubię tego typu sklepów. Roi się pełno wszędzie lumpeksów a tak naprawdę nic ciekawego w nich nie ma albo trzeba zmarnować masę czasu na znalezienie czegoś to już wolę poczekać na wyprzedaże
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do Monia
Jeden sklep juz jest nad delikatesami był wcześniej sklepik w innym miejscu i babka zrezygnowała bo się nie opłacało.
Sprawdz sobie najpierw ceny czynszów za lokale.
Ja uważam że Jak najbardziej.Wiele moich koleżanek robiloby tam zakupy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to zapłać Zus i 1500 do 2 tyś czynszu i wtedy zobaczymy czy to taki złoty interes
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Głupi i grabieżcy przymus wpłacania na zus , jakbym sam sobie nie mógł odkładać.A tak to nawet jakby ktoś chciał odtworzyć własny biznes to nie może , bo nawet własne państwo ciebie okrada.Smutna rzeczywistość

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

do góry