Widok

czy warto zostac ekspertem streetcom

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny! poszukuje ciekawego zajecia (nie zarobkowego). poczytalam sobie info na stronie streecom-u i zastanawiam sie czy do was nie dolaczyc? powiedzcie mi prosze jak to wyglada w praktyce, szczegolnie 'raportowanie rozmow' i na czym polegaja te rozmowy? wyjasnicie mi to? :) z gory dziekuje :)
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogę tylko powiedzieć że zapisałam sie jakies 2 lata temu i do tej pory nie zostałam wybrana do żadnej kampanii ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja zapisałam się jakiś rok temu i długo nic nie miałam teraz mam druga kampanię:)
pierwsza to mleczko Gerbera a teraz pieluszki:)
raportowanie bardzo proste:) a testowanie przyjemne:)
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja jestem zapisana jakie 6 miesiecy i nie zalapalam sie nawet na pampersy pomimo ze maly ma 4.5 miesiaca takze roznie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem rok i mialam z 5-6 kampani
ja jestem niecały rok i miałam 7 kampanii, ogólnie polecam
image

image
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
jak Wy to robicie ze macie tyle kampani to niesprawiedliwe;p;p ja by chciala pampersy ale juz pewnie nie ma szans ze jednak sie dostane wszystkie maila z dobra nowina pewnie wczora puscili
ja jestem ponad rok i mialam juz 5 kampanii wszystko zalezy od klienta docelowego do jakiego chce dotrzec producent. ogolnie fajna przyjemnosc testopwac cos za free i dawac znajomym :)
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem w streetcomie jakieś 6 lat, od samego prawie początku, kiedyś kampanii było mniej ale jak przysyłali to taką sporą ilość do testowania, pamiętam jakieś nowe gumy orbit były to 2 duże paczki po 20 opakowań, teraz-pampersów raptem 5sztuk, ani to samemu wytestować, ani ze znajomymi się podzielić
no wlasnie czasami wkurza mnei to ze chca raporty a probek dadza jak na lekarstwo lub wcale
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
rudziaczek 5 szt to dla wszystkich ale dla ekspertek chyba więcej??
imageimage
dla ekspertek zawsze jest pelnowartosciowy produkt.
imageimage
ja jestem w streetcomie od ok.3 miesiecy i właśnie dostałam maila,że wybrali mnie do testowania pieluszek i dostanę dzienny zapas czyli na bank 5szt.Mój zużywa ok.7 dziennie:(
image
image
Ja jestem 1.5 roku i brałam udział w dwóch kampaniach, vivhy i liptona... raczej polecam :)
image

Hmmm, a ja jestem od roku i nie miałam żadnej kampanii :(

moja siostra natomiast załapała się na prawie wszystkie (prócz tych z art. dla dzieci, bo ich nie posiada)

wszsytko zależy od tego co zapiszesz w kwestionariuszu...
czyli nie dostalas sie do kampani tylko na probke od dziewczyn z linka dostaniesz tak jak ja
image

Zamówienia na kartki i zaproszenia:
http://www.facebook.com/FotoMaxKarolSzczudlinski?ref=bookmarks
www.fm-wedding.pl fmwedding@inte
hmmm to co zaznaczac zeby sie do czegos dostac no nic moze na jakas inna sie zalapie
image

Zamówienia na kartki i zaproszenia:
http://www.facebook.com/FotoMaxKarolSzczudlinski?ref=bookmarks
www.fm-wedding.pl fmwedding@inte
jezeli sie dostaje do kampanii to pisza maila ze paczka zostanie wyslana i podaja nr paczki oraz jaka firma kurierska paczka jest wysylana. DLA EKSPERTEK ZAWSZE JEST PELNOPWARTOSCIOWY PRODUKT. co innego probki tak jak w przypadku tej kampani pampers sleep&play
imageimage
do tej pory brałam udział w ok 7-8 różnych kampaniach :) miło coś potestować :)
a co sie robi w zamian za testowanie w kampanii ?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (9 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Wybór auta :) (84 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

Położna środowiskowa Gdynia - którą wybrać? (15 odpowiedzi)

hej dziewczyny! Czy możecie mi polecieć jakąś sprawdzoną, zaufaną, i rzetelną położną...

do góry