Widok

czy wypada zagadnąc do faceta?

Witam wszystkie wszystkich
Wiecie naszła mnie taka refleksja, dotycząca większości z nas życia sprzed kilku lat, ponieważ większość kobiet na tym forum jest już po jakichś przejściach, są męzatki itd. a ja chciałam zapytać jak to było u was, czy jak podobał wam sie jakiś facet, to czekałyście aż on do was podejdzie, czy przejmowałyście inicjatywe??
A jak to wygląda od strony mężczyzny. Czy to dobrze jeżeli kobieta pierwsza robi pierwszy krok?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Drogi Zadzie zostanies ,moim mentorem
26 lat - stara czy młoda - hmm... ciężko to ocenić będąc tylko dwa lata starszym:P

Wiesz, wiele kobiet twierdzi że jest jak ogień czy woda. Zawsze mnie to nurtowało, jak to możliwe. Jest to dla mnie zagadką jak dwoistość natury Jezusa:P On musiał się modlić by porozmawiać ze swoją druga naturą, Ty też tak masz? Dialog pomiędzy wodą i ogniem. To musi być intrygujące. Chociaż chyba trochę takie w stylu Goluma?:P

Ja nie przewidzę, a czy Ty przewidzisz czym jesteś w danej chwili, będąc jednocześnie oboma naraz?:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
@ZwariowaneSłoneczko - no weź mnie nie strasz! O_O
teraz jest tylko stara.
he he badań genetycznych nie robilismy może jestem :P
Mogłabyś być moją córką o_O
he he stara i mądra
nie no żartuje 26 lat to trudno stwierdzić dla jednych stara dla drugich młoda zależy dla kogo :P a czy mdra napewno wiem więcej niż wtedy i diametralnie zmienił mi się pogląd na pewne sprawy... a jaka jestem uuuu tego nawet ja sama nie wiem jak ogień i woda w jednym raz spokojna raz szalona nigdy nie przewidzisz co zrobie :P
Młoda i głupia?:D
A jaka jesteś teraz?:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
raz w liceum byłam młoda i głupia .... a co do tego że jestem zła to pewnie że jestem 90% diabła 10% anioła :)
"Fajni faceci niefajnie kończą"
A ja chyba jestem fajny:(

ZwariowaneSloneczko, a Tyś zła, skoro robisz sobie takie zakłady.
napewno nie miło być obiektem takiej zabawy.... kiedyś pamietam że też się załozyłam ze znajomymi i nawet udało mi się wygrać ale zabawa nie przypadła mi do gustu zupełnie ......
"lepszej partii" heh zabrzmialo jak w mięsnym :P

ale zgadzam się zupełnie ja zawsze trafiam w zyciu na tych złych i może być w tym racja bo nie zwracam pewnie uwagi na tych "przyjacielskich" i z zasady ich jakby "niedostrzegam" imo że zdaje sobie z tego sprawe od dłuższego czasu ale trudno to zmienić taka kobieca natura może :/
może chociaz jedno dobre że zdaje sobie z tego sprawe ....
skadże, bylismy sami Następnego dnia odwaliło mu i chcial pokazac przy swoich znajomych Obnosił sie tym "zwycięstwem " Zakładali sie o mnie.. :(
Zła, podrywanie kogoś gdy jest otoczony wianuszkiem znajomych nigdy nie jest dobrym pomysłem. Podryw ma w sobie coś intymnego, nie robi się tego publicznie;)

Magda, ale z tą barbie też może mieć o czym porozmawiać, chociaż wcale nie muszą spędzać czasu na rozmawianiu;) A skoro może dać się uwieść Tobie, to tym bardziej jej;)
Na to składa się wiele okoliczności.

Może by ci było łatwiej to zrozumieć ukaże ten mechanizm poprzez zmianę płci bohaterów;)
Kobieta jest z facetem z którym ma o czym pogadać, ale romansuje z niegrzecznym chłopcem, często chamem i prostakiem.
Zrywa ze swoim facetem, ale chce pozostać w relacjach przyjacielskich.
To prosta sytuacja. Tamten imponuje jej tym czego ona nie ma, i czego nie widzi w przyjacielskim facecie; brutalnością, przesadną pewnością siebie, siłą (także w zdobywaniu tego czego pragnie). Instynkt jej podpowiada że to jego geny dadzą jej silne potomstwo które niezależnie od okoliczności przetrwa.
Tego z którym ma zawsze o czym porozmawiać lubi, i kocha jak przyjaciela, ale nie wzbudza on z niej tak silnych i mieszanych uczuć jak ten zły.

Jeśli zrozumiesz To, będziesz potrafiła zrozumieć jak facet może dać się uwieść jakiejś barbie, mimo że ma dziewczynę z którą zawsze ma o czym porozmawiać:)

Kluczowym elementem jest postrzeganie siebie w związku, kręgosłup moralny, i mądrość. Niestety rzadko kto posiada te cechy. W końcu nawet Ty nie widzisz nic złego w szukaniu sobie lepszej partii będąc już w związku.
Magda , mała poprawka , mężczyzna , facet to będzie chciał barbi bo i tak nie ma sam nic do powiedzenia :D
pozdrawiam
Antyspołeczny, ja myślę, że i tak facet wybierze zawsze kobiete, z którą ma o czym rozmawiać, a nie wymuskaną barbie.
drobiazg , nie chciałem Ciebie urazić a mnie ciężko :P
miłego
sorry fenicjan
to nie tak , że nie uważam ale sam apotkałem się z mylnym odbiorem moich zachowań , dlatego też taka moja uwaga zdarzało mi się wyjaśniac , że mnie źle odczytano gdyż jestem żonaty i nie interesuje mnie nic w sensie boku czy odejścia , tylko tyle
pozdrawiam
uważasz ze nie potrafie rozróżnić?? niie jestem dzieckiem
do góry