Widok

czym myc plyte indukcyjna???

czy trzeba specjalnych srodkow do mycia plyty indukcyjnej, ?? czy to prawda,ze MUSZA byc do niej specjalne garnki??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Są to tłuste,przypalone zabrudzenia. Zastosuj Deagreaser: https://www.grupapsc.pl/roko-degreaser-srodek-do-odtluszczania-powierzchni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się w 100% z Pani odpowiedzią i czym lepszy garnek, a zatem droższy ( notabene ja posiadam komplet niemiecki SILIT ) wówczas gotuje się błyskawicznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
właśnie dziś przyszła mi kuchnia indukcyjna.mam kilka garnków metalowych na indukcję i emaliowane z Olkusza bez oznaczeń, działają wszystkie i nawet patelnia z biedronki za 19,99 zł a mam też nową inną patelnię, która nie działa na tej kuchence, czyli rozpoznaje rodzaj naczynia

On nie wie co to ortografia

Oczywiście,że garnki emaliowane działają na płycie indukcyjnej.Spróbuj człowieku,a potem się wymądrzaj.

Mi do zachowania czystości płyty indukcyjnej Philipiaka wystarcza miękka ściereczka, płyn do szyb (rzadziej ocet) oraz papierowy ręcznik. Kosztów taki zestaw nie generuje a zapewnia zachowanie czystości.

Bardzo dobra płyta indukcyjna. Kupiłam jednopalnikową do swojej kuchni w domku letniskowym. Ma moc 2000W.

Przy małym brudzie ocet może rzeczywiście wystarczy, ale przy większym gotowaniu i tak jakiś preparat z prawdziwego zdarzenia trzeba mieć. My z płytą electroluxa dostaliśmy w gratisie ich mleczko i właśnie przy takim większym brudzie to na pewno szybciej wychodzi niż octem szorować.

mam płytę indukcyjną 8 lat jest super czyszczę octem i solą lub płynem do garnków
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Remont - porady

wiertarko wkrętarka jaka? (38 odpowiedzi)

Czy jest może jakaś wiertarko wkrętarka, która nie kosztuje dużo a jest godna polecenia? Chodzi...

Blat kuchenny z granitu?? Ma ktoś? Ile kosztował 1m2? (8 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad granitem w kuchni :) Czy ktos z was ma takowy ? Ile kosztuje mniej wiecej ?...

Meble ogrodowe z surowego drewna (7 odpowiedzi)

Właśnie zakupiłem meble ogrodowe z surowego chyba sosnowego drewna. Pewnie wypadałoby je czymś...

do góry