Widok

czym myjecie okna?

Proszę o rady odnoście rodzaju chemii (woda z octem? ajax? coś innego?) i ściereczek (mikrofaza? ręczniki papierowe?)
Ja ciągle mam mazy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spray do okien CLIN ten biały z cytrynką spryskuję i poleruję ręcznikiem papierowym nie zostawiającym kłaczków, bardzo dobry jest w biedronce taki na grubym zwoju w niebieskie wzorki:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję Aniu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Woda.
Dowolny płyn do mycia okien.

To wszystko czego potrzebujesz.

Polecam ściereczki jednorazowe (nie papier kuchenny) z Rossmana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie karmić trolla
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak na razie pajacyku, to Ty wyszukując na forum i odpisując od tygodni na prawie każdy mój post tylko je podbijasz ;)))

Gratuluje błyskotliwości śmieszny człowieczku ;)))

Żeby było śmieszniej Twoje posty to wyłącznie spam ;)))))
Myślisz, że jak dasz mi łapkę w dół w każdym poście to będzie miało wpływ na cokolwiek? Zakładam, że tak myślisz - takie już jest lewackie myślenie - winszuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja używam dowolnego płynu na bazie anionów 5 do 15 % np ludwiś .Najpierw myję ramy okienne najbardziej zabrudzone ..ble ble ble no i pozostają szyby po zmianie wody ,czasami pomagam sobie "ściągaczką " i już na suchej szybie wykonuje zabieg nabłyszczania sokiem z cytryny lub roztworu wody + kwasku cytrynowego przecieram papierem może być ten gazetkowy z reklam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Hiszpańska mucha (51 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

krótki penis a błona dziewicza (48 odpowiedzi)

czy facet który ma krótkiego penisa, poradzi sobie z błoną dziewiczą?

Tabletki powiększające piersi (17 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

do góry