Widok
czyszczenie dywanu
Mam nadzieję, że skoro forumowiczki wykazują się taka aktywnościa, to odpowiedzą mi na pytanie, gdzie można oddać do czyszczenia dywan 100% wełniany, dość stary (ok 50 lat, więc antyczny), przykurzony wiekiem, poplamiony winem i nie wiem czym jeszcze. Jest ręcznie tkany.
Typowy pan od czyszczenia dywanów i wykładzin nie umie sobie z nim poradzić.
Proszę o konkretne namiary teleadresowe w Trójmieście
Typowy pan od czyszczenia dywanów i wykładzin nie umie sobie z nim poradzić.
Proszę o konkretne namiary teleadresowe w Trójmieście
FIRMA KLAR
ul. Orlicz - Dreszera 28 / 25
81-261 Gdynia
tel: +48 58 663 16 80
fax: +48 58 663 73 63
kom: +48 501 07 72 73
PROFESJONALNE \CZYSZCZENIE- PRANIE CHEMICZNE DYWANÓW , WYKŁADZIN ,TAPICEREK MEBLOWYCH , ŻALUZJI PIONOWYCH , MYCIE OKIEN ,ŚRODKAMI I SPRZĘTEM FIRMY KARCHER (dywany zabieramy za 3 dni dostarczamy ) ZAPRASZAMY
Zacznij rozmowę:
"Dzień Dobry. Znalazłem Państwa ofertę w portalu trojmiasto.cityinfo.pl..."
czyszczenie dywanów
akurat ta firma, co napisałam była u nas w pracy. Owszem akurat wykładziny były extra, ale potem szybkos ię ona brudziła. Może to efekt tego, że zaraz pełno pracowników po niej chodzi, ponieważ woda wsiąka i zanim to wyschnie, nie powinno się chodzić. Raczej sama bym nikogo nie zatrudniała, bo to wydawanie kasy. Dobrze, że w domu mam 2 małe dywaniki :)
o proszę:
logo WERANDA S.C. Galeria Staroci - renowacja, skup, sprzedaż
81-061 Gdynia, Hutnicza 18 A tel.(058) 663-08-22, 501-492-603 fax (058) 624-99-13
e-mail: biuro@weranda.biz
WWW: www.weranda.biz
Zapraszamy na Werandę, gdzie na 700 m2 pow. znajdziecie Państwo szeroki wybór antyków, staroci i art. dekoracyjnych w tym m.in. : meble, zegary, lampy, obrazy, porcelanę... Polecamy również nasze usługi w zakresie renowacji mebli i aranżacji wnętrz.
logo WERANDA S.C. Galeria Staroci - renowacja, skup, sprzedaż
81-061 Gdynia, Hutnicza 18 A tel.(058) 663-08-22, 501-492-603 fax (058) 624-99-13
e-mail: biuro@weranda.biz
WWW: www.weranda.biz
Zapraszamy na Werandę, gdzie na 700 m2 pow. znajdziecie Państwo szeroki wybór antyków, staroci i art. dekoracyjnych w tym m.in. : meble, zegary, lampy, obrazy, porcelanę... Polecamy również nasze usługi w zakresie renowacji mebli i aranżacji wnętrz.
co ma do tego dobra firma ? ja wykonuję usługę czyszczenia dywanów ale nigdy nikt nie chciał impregnacji bo za drogo ... ludzie by chcieli aby człowiek za 25zł przyjechał i wyczyścił im dywan :(
a co do pierwszego postu to prosze zobaczysc jak to się robi profesjonalnie http://www.tabriz.pl/
pozdrawiam
a co do pierwszego postu to prosze zobaczysc jak to się robi profesjonalnie http://www.tabriz.pl/
pozdrawiam