Widok

czyszczenie dywanu

Mam nadzieję, że skoro forumowiczki wykazują się taka aktywnościa, to odpowiedzą mi na pytanie, gdzie można oddać do czyszczenia dywan 100% wełniany, dość stary (ok 50 lat, więc antyczny), przykurzony wiekiem, poplamiony winem i nie wiem czym jeszcze. Jest ręcznie tkany.
Typowy pan od czyszczenia dywanów i wykładzin nie umie sobie z nim poradzić.
Proszę o konkretne namiary teleadresowe w Trójmieście
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
odpowiem Ci tak; u mnie w pokoju w Gdyni leży taki stary dywan, no moze 30 letni i zawsze go sama czyściłam Vanishem

image
image
Oczywiscie, że sama już kombinowałam - nic nie wyszło
hehehe

wiper zgadzam się z Tobą ;)

hehe

image
image
no to nie wiem, nigdy nie korzystaliśmy z takich usług

image
image
kedyś przyjechała do naszej firmy ekipa czyszcząca dywany i wykładziny, niby czyste, ale potem jeszcze szybciej się brudzi :/
w domu używam płyn do naczyń Ludwik i do dywanów Vanish i jest ok :)

image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mi do głowy też przychodzi tylko vanish...
Ciocia z Przymorza ostatnio zamawiała jakiegoś speca od czyszczenia... Jak uda mi się skontaktować, to zadzwonię...

aaa no własnie, u nas w biurze też 2 razy czyscili specjaliści...niby plamy zeszły ale po 2 miesiacach wyszły jeszcze paskudniejsze...nie warte pieniędzy które się za to buli

image
image

FIRMA KLAR
ul. Orlicz - Dreszera 28 / 25
81-261 Gdynia

tel: +48 58 663 16 80
fax: +48 58 663 73 63
kom: +48 501 07 72 73

PROFESJONALNE \CZYSZCZENIE- PRANIE CHEMICZNE DYWANÓW , WYKŁADZIN ,TAPICEREK MEBLOWYCH , ŻALUZJI PIONOWYCH , MYCIE OKIEN ,ŚRODKAMI I SPRZĘTEM FIRMY KARCHER (dywany zabieramy za 3 dni dostarczamy ) ZAPRASZAMY

Zacznij rozmowę:
"Dzień Dobry. Znalazłem Państwa ofertę w portalu trojmiasto.cityinfo.pl..."

czyszczenie dywanów

image

image

konwaliowa, nie zamierzałam nikogo pouczać :) oni mają taką reklamę więc tylko skopiowałam :)

image

image

albo...zadzwoń do sklepu z antykami np. Weranda, może oni znają jakieś sposoby albo mają jakies sprawdzone firmy

image
image
elfik, a korzystałaś z ich usług? Bo szukam sprawdzonej firmy.
W książce telefonicznej znalazłam kilka, ale nie wiem czy warto im zaufać.
akurat ta firma, co napisałam była u nas w pracy. Owszem akurat wykładziny były extra, ale potem szybkos ię ona brudziła. Może to efekt tego, że zaraz pełno pracowników po niej chodzi, ponieważ woda wsiąka i zanim to wyschnie, nie powinno się chodzić. Raczej sama bym nikogo nie zatrudniała, bo to wydawanie kasy. Dobrze, że w domu mam 2 małe dywaniki :)

image

image

chyba skorzystam z rady wiper i podzwonię po sklepach z antykami
Boje się, że zbytnie namaczanie i agresywne środki chemiczne mogą mu szszkodzić
polecam Ci sklep Weranda, odrestaurowali nam stare mebelki, rewelacyjnie, widac że się znaja na rzeczy

image
image
o proszę:

logo WERANDA S.C. Galeria Staroci - renowacja, skup, sprzedaż
81-061 Gdynia, Hutnicza 18 A tel.(058) 663-08-22, 501-492-603 fax (058) 624-99-13
e-mail: biuro@weranda.biz
WWW: www.weranda.biz

Zapraszamy na Werandę, gdzie na 700 m2 pow. znajdziecie Państwo szeroki wybór antyków, staroci i art. dekoracyjnych w tym m.in. : meble, zegary, lampy, obrazy, porcelanę... Polecamy również nasze usługi w zakresie renowacji mebli i aranżacji wnętrz.

image
image
ja od dłuższego juz czasu zapraszam fachowca w tej kwestii, jest bardzo dokładny i nigdy nie narzekałam na jokść czyszczenia, a ponieważ mam bardzo jasny dywan, to dość często korzystam z tej usługi, jest nie drogi, polecam :-)

to normalne ze po praniu szybciej się brudzi , impregnat jest na nowym a po czyszczeniu juz nie ma
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie prawda, jeśli porządnie wyczyścimy dywan i wtedy nakładamy impregnację to dywan długo pozostaje czysty przy założeniu że jest to dobra firma, ja sama sprawdziłam na swoich dywanach a potem zakupiłam urządzenie i środki kirby i pracuję na nich polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
co ma do tego dobra firma ? ja wykonuję usługę czyszczenia dywanów ale nigdy nikt nie chciał impregnacji bo za drogo ... ludzie by chcieli aby człowiek za 25zł przyjechał i wyczyścił im dywan :(

a co do pierwszego postu to prosze zobaczysc jak to się robi profesjonalnie http://www.tabriz.pl/
pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
CIEKAWE CZEMU PAN TAK NIE WYKONUJE PRACY
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a Pan panie Mirku jak to robi ?
proszę nie atakować wszystkich na forum !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
KONWALIOWA, polecam Ci mojego znajomego: Sunny. Czyszczenie dywanów
0 58 782 26 74
84-230 Rumia, Poznańska 10 lok.65
pow.wejherowski, woj. pomorskie

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Gdansku na ul. SLowackiego jest pralnia SZOP PRACZ. mnie nigdy nie zawiedli. Pralam u nich welniane wlosiowe kremowe dywany, pokrowce z kanap, ubrania - zawsze super, bez reklamacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
zapraszam dywany zabieram do pralni 501-853-077
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Budowa mojego domu może się komuś przyda (5 odpowiedzi)

. dom stoi i bardzo przydała mi się biała lista, więc spłacam dług. Kilka firm, które...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...

do góry