Widok

czyszczenie tapicerki

Może któraś z Was mogłaby mi polecić jakąś firmę czyszczącą?
Macie coś sprawdzonego?
Muszę wyprać kanapę - porządnie, no i fajnie by było gdyby cena nie była z kosmosu.

A może ktoś zna tą firmę? http://www.cleanmasters.pl/
image[/url]image[/url]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dodam, że pilna sprawa. Pieseczek zaświnił mi kanapę, a w piątek przychodzą goście. Trochę wstyd ich sadzać na psim legowisku ;)
image[/url]image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może czystydywan.pl
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
mi wyprali -nie zeszły plamy i sama wyprałam- wyglada 1000 razy lepiej niz po praniu tych ich sprzetem

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam, nie zawsze plamy schodzą po praniu. Ja polecam Microvezel. Samemu można zrobić, plamy schodzą i wygląda super!
Ja polecam goraco cleanall świetny profesjonalizm no i cena bardzo przystepna pan bardzo miły no i moja kanapa lśni :) Moge podac tel. 0668257222 pan Piotr !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
pmagdalena: a czym prałaś? ja mam taka niby zamszową kanapę.

Najbardziej boję się, tego efektu, że po czyszczeniu będzie raz dwa brudna znowu :(
image[/url]image[/url]
Ja mam wiecznie tan sam problem i wiem jedno, pranie sofy to ciężka praca. Ja nakładałam pianę w sprayu potem szorowłam szczotką a na koniec gąbką i ciepłą wodą. Na drugi raz wezmę jakiegos pana z odkurzaczem karchera bo moja pseudo zamszowa kanapa na takie właśnie pranie reaguje najlepiej. Tylko porównuj ceny bo jedni chcą 80 zł a inny 35 ....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja piorę letnią wodą z szarym mydłem, tak jak mi poradziła pani w sklepie. I z efektów jestem bardzo zadowolona
image
Kobyłka: no ja też ma pseudo zamszową. I jak sobie pomyślę o tym szorowaniu, to mi się odechciewa... do tego kanapa wielka i musiałabym psa pilnować, żeby mi nie przeszkadzał, bo jak bym go zamknęła a sama była w drugim pomieszczeniu, to by mi drzwi podrapał :(
image[/url]image[/url]
jeszcze lepiej zapytaj się jak to ci będą robić
bo ten za 35 nawet szczotki do ręki nie weźmie a ten za 80 wyszczotkuje każdy fragment wypierze i wysuszy ci na miejscu
w rezultacie dostałam mebel jak nowy
pan przyjeżdża z jakimś niebieskim sprzętem
ale nie z Karcherem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
ten pan to 784-401-721
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
BEZ WYSZCZOTKOWANIA KAŻDEGO FRAGMENTU CZY TO TAPICERKI CZY DYWANU JEST ROBOTĄ NA SZYBKO NIEPROFESJONALNIE WYKONANĄ
TRZEBA WŁOŻYĆ TROCHĘ SERCA W TO CO SIĘ WYKONUJE WIĘC POT Z CZOŁA NIE SCHODZI
SZCZOTA RAZEM Z CHEMIĄ
A POTEM WYSZCZOTKOWANIE RAZEM Z WYPŁUKIWANIEM
DLATEGO TAK MUSI BYĆ BO INACZEJ BRUD PRZYCZEPIA SIĘ DO NIEWYPŁUKIWANEJ CHEMI POZOSTAWIONEJ NA MATERIALE
STĄD POGLĄD ŻE PO PRANIU SZYBCIEJ SIĘ BRUDZI
OTO MÓJ TELEFON 721-401-721 ANNBLUE
WYSUSZĘ DO SUCHA TAPICERKĘ PO PRANIU BY WILGOĆ NIE WCHODZIŁA W DREWNIANE ELEMENTY KONSTRUKCJI MEBLI ,BY TAPICERKA POZBYŁA SIĘ NAWET WEWNĘTRZNYCH ZAPACHÓW A PRZEDE WSZYSTKIM KLIENT OD RAZU Z NIEJ KORZYSTA I MA GWARANCJE DOBRZE WYKONANEJ USŁUGI
DYWANY---PIORĘ PROFESJONALNYM AUTOMATEM
NIE ODKURZACZEM MARKI KARCHER
DLACZEGO?
CHĘTNIE POKAŻĘ BĘDZIE ŁATWIEJ ZROZUMIEĆ DLACZEGO

DZIĘKUJĘ ZA POŚWIĘCONY CZAS I ZAPRASZAM

POZDRAWIAM KONKURENCJĘ
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12
JEŻELI DOBRZE BĘDZIE WYPŁÓKANA BĘDZIE Z CHEMII KTÓRA MA ROZPUŚCIĆ BRUD TO GWARANTUJE ŻE BARDZO DLUGO BĘDZIE CZYSTA
NO I SZCZOTA W ŁAPĘ I ŁADNIE KAŻDY FRAGMENT WYSZOROWAĆ DELIKATNĄ LUB BARDZIEJ SZTYWNĄ SZCZOTKĄ PODCZAS USUWANIA BRUDU WTEDY CHEMIA ZE SZCZOTĄ W PARZE POTEM MASZYNOWE WYPŁUKIWANIE
JEŻELI KTOŚ SOBIE ŻYCZY WYSUSZYMY
EFEKT -JAK ZE SKLEPU BEZ SMUG,BRUD SIĘ NIE CZEPIA,ROZTOCZY NIEMA I SIADASZ OD RAZU NA SUCHY MEBEL

POZDRAWIAM KONKURENCJE A Z NIEKTÓRYMI WSPÓŁPRACUJEMY
ANNBLUE 784-401-721
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13
Po wyczyszczeniu zastosuj Protector firmy Oranje. Zabezpieczy przed wchłanianiem kurzu, brudu, wilgoci.
Zakładam firme czyszczącą pranie dywanów, tapicerek . Czy ktoś mógł mi polecić jakie maszyny muszę kupić rodzaje i osprzęt.? Interesuje mnie dobra sprawdzona firma. Jakiej chemii używać do prania dywanów , tapicerki ,a jakiej do czyszczenia tapicerki ,meblowych samochodowych ????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie ma szans , rynek jest przepełniony .....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mycie tapicerki, czyszczenie kanapy.
Jeśli chodzi o pranie tapicerki najwłaściwszym wyborem będzie odpowiednia firma profesjonalna. Raz do roku wypada odświeżyć, wyprać tapicerkę pranie tapicerki
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam tą firmę http://www.czyszczeniedywanow.net
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 16
Ajeczko i jak??
mi potrzebny ktos do odkłaczenia kanapy
mam kanape na której spi pies, nakryta jest kocem i niestety wredne male wlosy sie powbijaly w tapicerke jasne kłaki a tapicerka granatowa....
nie wyglada to jakos tragicznie ale jednak, u mnie wystarczy kotos z porzadnym mocnym odkurzaczem
a taka rolka z taśma klejącą nie da rady ? sam odkurzacz tu nie pomoże
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 8
Profesjonalne czyszczenie dywanów i tapicerek na Teranie Trójmiasta i Pruszcza Gdańskiego http://www.pranie-tapicerek.org.pl/ Tel:509596423
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 20
polecam ich firme - osoba miła i kanapa wyprana do czystego a do tego prawie sucha -znalazłam ich ulotke na przystanku a Pan pokazałmi ich strone http://www.czyscik.com.pl/ polecam i napewno skorzystam jescze nie jeden raz
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10
img14.imageshack.us/img14/676/muchaniesiada.jpg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
A ja polecam firmę "ZUMA" eco myjnia parowa http://ecomyjniagdansk.pl/

Właśnie panowie z firmy wyprali mi narożnik, fotel i pufę. Wyglądają rewelacyjnie, do tego nie są zmoczone jak przy tradycyjnym praniu Karcherem. Jestem mega zadowolona!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
dokładnie tak jak mama miloszka polecam panów z firmy ZUMA
u nas akurat autka były czyszczone
po czyszczeniu myślalam ze wsiadam do nowego auta z salonu tak był wypucowany
i ceny bardzo atrakcyjne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ajeczka, z jakiej firmy w końcu skorzystalaś? Byłaś zadowolona?
a nie wiem co to za firma była, bo mąż załatwiał.
Było ok, ale bez rewelacji...
Bardzo szybko zrobiła się jeszcze brudniejsza niż przed czyszczeniem...
widocznie po czyszczeniu tkanina nie została zaimpregnowana... Ciekawe, czy firmy piorące/czyszczące tapicerkę impregnują tkaniny. MOżna to robić samemu - preparaty dostępne na http://www.czystasofa.pl
Czy warto zapłacić firmie kilkadziesiąt złotych za czyszczenie tapicerki kanapy?
Czy efekt będzie zadowalający? Szukaj godnych zaufania. Nie masz pewności zleć firmie na początek coś małego do wyczyszczenia np. krzesła. W ten sposób przetestujesz co naprawdę potrafią.

Dla tych którzy się zastanawiają, wahają zapraszam do obejrzenia:
galeria zdjęć, czyszczenie tapicerki meblowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Budowa mojego domu może się komuś przyda (5 odpowiedzi)

. dom stoi i bardzo przydała mi się biała lista, więc spłacam dług. Kilka firm, które...

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...

do góry