Widok
d - opinia
Wszystko było w porządku jeśli chodzi o podpisywanie umów przedwstępnych, aneksów oraz przekazania mieszkania. Schody zaczęły się około 2 tyg. po odbiorze mieszkania. Podczas odbioru zgłoszona została niewielka poprawka jednej ze ścian którą obiecano mi poprawić w ciągu tygodnia pomimo umownego miesięcznego terminu wykonania. Niestety przez 2 tygodnie nikt nie zgłosił się nawet po klucz do mieszkania. Klucz po mojej interwencji został dostarczony budowlańcom, niestety przy jego przekazaniu nie omieszkali wyrazić swej niechęci oraz niezadowolenia. Od pracownika Investingu usłyszałam, iż prace zostaną wykonane do końca tygodnie ( 3 tygodnia), niestety zwodzenie i przekazywanie nieprawdziwych informacji co do wykonania poprawek ciągnęły się aż do końca 6 tygodnia od odbioru. Poprawki nie zostały zakończone lecz moja cierpliwość się skończyła, pan z działu technicznego gwarantował mi, iż do końca 6 tygodnia prace zostaną zakończone, umówił się nawet na spotkanie w mieszkaniu, na spotkaniu się nie zjawił ani nie poinformował o swojej nieobecności, zamki w drzwiach zostały przełamane prace dokończyliśmy samodzielnie.
Moja ocena
Towarzystwo Inwestycyjne Investing
kategoria: Deweloperzy
obsługa: 3
oferta: 4
jakość: 4
terminowość: 2
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
3.5
* maksymalna ocena 6