Odwiedziłam restaurację do tej pory kilka razy na przestrzeni kilku lat, z partnerem lub rodzinnie. Jest to jedna z restauracji w Trójmieście do której chodze najchętniej. Restauracja trzyma niezmiennie ten sam poziom od lat, w odróżnieniu od wielu miejsc gdzie dobrze jest na starcie, a potem jakość usług i jedzenie nie wiedzieć czemu spada. Największym plusem jest tu zawsze świeża i smaczna kuchnia, dla mnie na czele z pysznymi sałatkami, z wyjątkowo dobrą fetą (w sklepach takiej nie ma). Karta dość bogata, każdy znajdzie coś dla siebie (również wegetarianie). Ostatnio byłam dwa tygodnie temu w niedzielę, gdzie w sali obok odbywały sie poprawiny. Mnóstwo ludzi, pełna restauracja, panie kelnerki uwijały sie jak mróweczki - mimo takiej liczby klientów otrzymaliśmy dania bardzo szybko i smakowicie podane - za to duży plus, bo sa miejsca gdzie przy większej liczbie klientów czeka sie godzine na posiłek. Lubie też atmosferę tego miejsca - zazwyczaj jest gwarno, gra grecka muzyka, atmosfera jest swojska i swobodna.