Widok

darmowe próbki

Czy znacie jakieś stronki gdzie można dostać darmowe próbki np. kosmetyków, pieluszek czy innych gadżetów dla dzieci???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Natalia, wydaje mi się, że kampania Brise jeszcze trwa, więc to chyba jednak przypadek. ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny prosze was kto ma sprawdzone stronki z probkami to bardzo bym prosiła na e-mial 24mega@wp.pl
wiecie jaki numer...? akcja z tym Brisem skończyła się w sobotę, a ja wczoraj zauważyłam, że mi się wyczerpał już ten wkład... wyliczyli czy co?? krótko działał w sumie, jesli te ze sklepu tez tak krótko działają to lipa!!
dopiero dziś dostałam 2 pampersy Premium Care, a wniosek wysłałam w połowie września - "przesyłka zostanie wysłana w przeciągu 2 tygodni", hahahha, poczta nawala? wychodzi na to, phi...
ale w sumie i tak dobrze, bo dopiero 6 dni temu urodziłam, więc teraz mogę przetestować..
ja tak jak Marta - miałam nadzieję, że po 24 godzinach powietrze w pokoju nasyci się zapachem... niestety tak się nie stało :/
agusia, ja mam tak samo - dlatego chodze i psikam :)
ja dostałam konwalie....ale jak dla mnie pachnie za mocno zaraz po psiknięciu a póxniej już wcale nie czuję.....
Może jak się pomieszczenie jakoś nasyci tym zapachem to będzie lepiej...
czy tylko ja nie czuję w pokoju tego zapachu "czysta świeżość"??? tzn. czuję go tylko blisko odświeżacza :P a ogólnie w pokoju już nie :/
To czekam na ich ofertę,chętnie coś przetestuję z koleżankami ze spacerków:)
dziewczyny ja nie wysyłałam formularza,a brałam już udział w kilku kampaniach:płynie do kąpieli dla dzieci,teraz zapach prania:),mleko candia dla dzieci...moja mama testowała ostatnio świetne kremy,więc jestesmy zadowolone:)
tez sie zalogowalam tylko jeszcze musze odeslac to oswiadczenie...
Hej dziewczyny też się zalogowałam na streetcom zobaczymy :)
no proszę jaką radochę macie :)
a na początku niektóre dziewczyny nieufnie na ten streetcom patrzyły ;)

Ja też dostałam tą ofertę na breez, ale od zawsze mam problem z zalogowaniem się na ich stronie, więc jestem na nich trochę obrażona ;)
Dziś się też zalogowałam,muszę tylko ten formularz odesłać i czekać na jakąś paczuszkę:)
a ja sie z brisem wybralam wczoraj do kumpeli 0 jak widac mozna nosic - no moze nie w toerbce bo w torbie od wozka - ale nosic mozna :)))
Pokonałam grypę żołądkową i wróciłam do życia:)
Ja też dostalam konwalie, co prawda z rozładowanymi bateriami, ale spoko. Po kilku próbach uruchomienia wziełam inne baterie i teraz pachnie konwalią w pokoju. Ładnie i nie za mocno. Zdałam im pierwszy raport. Fajna zabawa, nawet moja teściowa się zajarała, że w dzisiejszysz czasach mozna coś dostac za darmo.
powiem szczerze, że ja właściwie nie czuję tego zapachu :P
ja tez dostałam zapach prania:)podoba mi się baardzo:)
Ja też pierwszy raz - ale pytałam jak się pisze czyli jak rozmawiasz z kimś to piszesz dokładnie tak jak przebiegała rozmowa, gdzie, kiedy z kim, co ty mówiłaś o produkcie i co mówili inni. Tam w tym formularzu mas zopcje różne.

A brałyście udzial w innych kampaniach??
Mojego męża siostra ciągle zostaje wybierana już chyba z 5 kampani zaliczyła.
HEHE, NO DOKłADNIE, ALE MY MIęDZY SOBą MOżEMY WYMIENIć ZDANIA I JUż MAMY KILKA RAPORTóW :))
A TAK APROPO TO PISAłYśCIE JUż TO KIEDYś? BO JA DOPIERO PIERWSZY RAZ DOSTAłAM, WIęC JESZCZE NIE WIEM JAK SIE PISZE TEN RAPORT Z ROZMOWY...