Widok

darmowe próbki

Czy znacie jakieś stronki gdzie można dostać darmowe próbki np. kosmetyków, pieluszek czy innych gadżetów dla dzieci???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest na stronce do pobrania :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez to dostałam po zarejestrowaniu, ale skąd wziąc to oświadczenie??
o wklejam to co dostalam od nich "Drogi Ekspercie aby uzyskać dostęp do pozostałych Ankiet Produktowych podpisz i wyślij do nas oświadczenie ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych."

dziewczyny a ja wyczytalam ze zeby dostac jakies probki trzeba im odesłac poczta podpisane oswiadczenie ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych czu cos takiego - to mi sie juz odechcialo :-)
Nusia: po prostu nie odpowiadasz na ich apele, na ogół kontaktują się e-mailowo. Jeśli zgłosisz się do badania, to mogą zadzwonić, żeby np umówić się na dostawę.
Jak nie będziesz chciała brać udziału w akcjach promocyjnych, to nie reagujesz i tyle.
Im częściej się zgadzasz, w tym lepszych testach bierzesz udział...
darmowe próbki to można dostać w aptekach :) Ja ostatnio pochodziłam i popytałam czy mają coś dla maluszków i troszkę różnych próbek dostałam - poznałam też dzięki temu firmy, o których wcześniej nie słyszałam. Mam nadzieję, że kosmetyki spełnią swoją rolę i wybiorę dla małej coś odpowiedniego :)
ja się zarejestrowałam tam ponad miesiąc temu i nadal cisza
www.naszekobiece.fora.pl
własnie sie zarejestrowałam do streetcomu, ciekawe kiedy przyjda pierwsze próbki, ponoć można czekać nawet około 2 miesiecy zanim coś wyślą :))
up up :)
fajnie :)
dziewczyny,
a czy w dowolnym momencie można zrezygnować z udziału ???
czy oni kontaktują się osobiście,czy tylko to wszystko polega na otrzymaniu produktu,przetestowaniu go i wypełnieniu ankiety ???

bardzo proszę o szczegółowe info,bo ich stronka nie za bardzo jest precyzyjna w tym temacie ;)
Ja dostałam z streetcom cała paczkę pampersów, teraz zakwalifikowałam się do testowania nowego produktu jonhson. Raporty się wypełnia , ale naprawdę nie są zbytnio skomplikowane a do tego nie zajmują dużo czasu. Osobiście polecam :)
aha, dzieki za odpoweidz
juz dzis mi tez o tym pisały kolezanki, bo zamawiałam pieluszki pampers premium do testowania, ale przez stronke pampa..
oczywiście, że musisz "zdać raport", choć jest to na ogół w formie prostej ankiety.
Ale to też nie jest tak, że non stop coś dostajesz. Musisz się załapać do badanej grupy, no i wyrazić zgodę na udział. Od Ciebie zależy w ilu badaniach weźmiesz udział.
A CZY Z TYM STREETCOMEM TO NIE JEST TAK ŻE ONI ZASYPUJĄ CIĘ PREZENTAMI I TY MUSISZ W CIĄGU KILKU DNI IM ZDAĆ RAPORT???
BO OBAWIAM SIĘ, ŻE JAK SIE ZAREJESTRUJE TO CO KILKA DNI BĘDZIE MI LISTONOSZ Z CZYMŚ PRZYCHODZIŁ... ;)))
no hasło jakie chcesz... sama wybierasz hasło dla swojego konta...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ajeczka jakie haslo trzeba podac by sie zarejestrowac??http://www.streetcom.pl/
bo sa dane do podania-ok, mail- ok, haslo-???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
aaaaaaaaaaaaaaaa :)
Ciemnota...........
To przez te dwie fasolki w środku :p
MamoMarty
Właśnie "Ekspert" trzeba wpisać.
W tej chwili nie ma akcji pieluszkowej, kończy się Pampers Premium. Polecam streetcom, fajna sprawa. Może w przyszłości będą jeszcze akcje dla mamusiek. :-)