Widok

dbig

Kto z Szanownych forumowiczów chciałby osobiscie poznać miszcza wszechwiedzy tematyki rowerowej i wszelkiej - DBIG'a ? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mało to idiotów człowiek w życiu spotkał?!Po co jeszcze jeden?!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jebcie się debile.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pierwsze primo - unikajmy wulgaryzmów
drugie primo - Dbig, nie dziw sie ze ludzie tak reagują, skoro pitasz co ile tysiecy smarować łańcuch, skoro średnio uświadomiony rowerzysta robi to po jednej lub maksymalnie kilku jazdach (czyli co 200 km).
Nie próbuj nawet usprawiedliwiać sytuacji do której ja nie doprowadzam jeżeli pytanie wydało się niepotrzebne to można zachować się normalnie i nie pisać nic ,dpowiedzieć: nie wiem, niżeli napisać coś głupiego o co posądza się niby mnie a samemu się nie widzi głupot wypisywanych.
Tymczasem człowiek ma wrażenie że ma do czynienia z niepoważnymi niedojżałymi dziećmi z podstawówki - mówię o tych złośliwych osobach poza tym co to za forum jeżeli zamiast rozmawiac o rowerach paru znalazło się tutaj co wchodzi żeby komuś dokopać i podokuczać.
ależ panoowie, nie zapominajmy o pytaniach z serii: "kto lubi jeździć w deszcz?"
Troche sie wam dziwie ze zakladcie takie posty i jeszcez sie w nich udzielacie. Podnoszenie wlasnych morale poprzez docinanie innym?
Kwestia czasu zanim dbig zmieni ksywke albo opusici forum....
To kwestia zmówienia się kilku ludzi przeciwko mnie są oni jak A.Leper uparci i ta mała grupka się tym odznacza.
Forum nie jest dla pięciu czy sześciu ludzi ale dla nieograniczonej liczby osób.
dziewczyny.. nie drapcie sie..
dbig problem polega na tym ze Twoje posty i poruszane problemy sa tak idiotyczne ze jak mozna sie powstrzymac od komentarza? no jak? hehehe ja mam wrazenie ze Ty po prostu masz jakis inny system rozumienia rzeczywistosci zaprogramowany :)
dbig! swój słownik to schowaj dla siebie i nie masz co się nim popisywać, bo tu zapewne nie znajdziesz zrozumienia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam pytanie:czym czyścić opony rowerowe.Podobno dobra jest czarna pata do butów.
nie czyścić... zakładać rajstopy.....
Nie lepiej jak będziesz czyścił śliną opony:)
sorki ale mnie się wydaje, że dbig to wporzo gość - jest jaki jest co nie znaczy, że przy piwku okazałby się do niczego, na trasie też pewnie jest do rzeczy - czepcie się tramwaja.

a że lubię mu podocinać to inna sprawa - element humorystyczny to na kazdym forum cenna sprawa, tym bardziej, że sam mam tendencje do bezcelowego rozmieniania się na drobne w dyskusji a inni też sowje grzeszki mają.

pozdro dbig i nie obrażaj,się jak ci się czasem dotnie - czasami naprawdę trudno nie skomentować tego co piszesz a już na pewno ciężko odtworzyć Twój tok rozumoawania, ale jak wyżej - wporzo jesteś.

Tu nie chodzi o żadne dokuczanie.Ten cały Debiq po prostu zaniża poziom.Nie rozumiem dlaczego najpierw nie przeczyta sobie spokojnie do poduszki instrukcji obsługi roweru typu Wigry 3, wydanej przez ZZR czy inny Romet,a dopiero potem niech zabiera głos.Chłopie,16 stron i wiesz wszystko co Ci potrzebne.Jaki ten świat jest prosty!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
i aż tak tobie to przeszkadza?

dbig szacun dla Ciebie za odwage w postach :D ja btw tez mam swoj fanklub seseesesese :D
Poruszyłem problem za błachy i może w niektórych rzeczach jestem za dokładny, wiem ze łańcuch trzeba smarować co kilkaset km ale musiałem wiedzieć dokładnie ile:) proste?
idiotyczne
dobra, idiotyczne przepraszam jeżeli uraziłem.
problem smarowania łańcucha nie jest wcale taki błahy i prosty, z tym , że źle się wyraziłęś przy zadawaniu pytania (sugerując te tysiące km.... które "rozwaliły" innych na forum). Pozdro!
Z tym że 1000 km wydaje się nie dużo jeżeli robi się to w półtora lub w dwa tygodnie przy sprzyjających warunkach.
dbig napisał(a):

> Z tym że 1000 km wydaje się nie dużo jeżeli robi się to w
> półtora lub w dwa tygodnie przy sprzyjających warunkach.

I w takich warunkach smaruje się praktycznie codzinnie.

Warto dbig, żebyś poczytał jakieś artykuły o rowerach, bo Twoje tematy faktycznie mogą się wydawać śmieszne. Ale bez Ciebie byłoby tu nudno, więc pozdrawiam i nie bierz do siebie wszystkiego, co o Tobie piszą. Oni kiedyś też wiedzieli "trochę" mniej niż teraz ;)
ja na przykład (12 lat temu) smarowałem łancuch mtbika dopiero wtedy gdy zaczynałskrzypieć. Cholernego tarcia nie uwzględniałem ;0 (i szybszego zużycia łańcucha).

;)
:))) ja naprzyklad zaczynalem od ok 300 km :))) a co tam, mial tyle wytrzymac i koniec:), po drodze gdzies doprawialem wd40, ale to bylo dawno i nieprawda :) pozdro4all
było i tak, że zakonserwowałem i starczyło na dwa sezony - to były czasy gdy środek konserwujący trzeba było wyprodukować samemu z łoju kupowanego na kartki - słowem jeszcze przed erą mtb, a nawet górali.
Ja miałem górala tylko dlatego, że sam go wyprodukowałem jako jednoprzekładniowego 1:1 - mam go do tej pory i nawet pędziłem mim na rajdzie z GRT.
:))) napisał(a):

> było i tak, że zakonserwowałem i starczyło na dwa sezony - to
> były czasy gdy środek konserwujący trzeba było wyprodukować
> samemu z łoju kupowanego na kartki - słowem jeszcze przed erą
> mtb, a nawet górali.
> Ja miałem górala tylko dlatego, że sam go wyprodukowałem jako
> jednoprzekładniowego 1:1 - mam go do tej pory i nawet pędziłem
> mim na rajdzie z GRT.

Ooooo.... pamietam te boskie czasy :) Lancuch do skladaka "Flaming" razem z ojcem konsrewowalismy raz w sezonie, na wiosne gotujac w loju z dodatkiem grafitu. Mialem to szczescie ze loj nie musielismy kupowac bo ojciec przynosil troche ze stoczni. Grafit zreszta tez :))))))
To byl power lat osiemdziesiatych :))))) Wczesnych osiemdziesiatych...
Gruzz!
I.
Ivan napisał(a):

> Mialem to szczescie
> ze loj nie musielismy kupowac bo ojciec przynosil troche ze
> stoczni. Grafit zreszta tez :))))))

Mówi sie załatwiał.....
Maciass napisał(a):

> Ivan napisał(a):
>
> > Mialem to szczescie
> > ze loj nie musielismy kupowac bo ojciec przynosil troche ze
> > stoczni. Grafit zreszta tez :))))))
>
> Mówi sie załatwiał.....
BUHAHAHAHAHAHAH!
Faktycznie... To wtedy sie nazywalo zalatwianie lub organizowanie :)
Dzienx za historyczna wypominke ;)
OSTRO!
I.
I dlatego stocznia dzisiaj wyglada jak wygląda, a ze ścian tynk sie sypie.
to sie da załatwić....
i jak to w końcu jest dbig co? trzeszczy ten widelec czy nie?
Odkopywać trupa się zachciało, a żeby się podpisać to jaj Ci już nie starczyło?
-bo to kufa archeolog
Ja popieram , zgadzam się z niektórymi opiniami, ale nie ze wszystkimi, protestuje przeciwko wielu, lecz nie do końca, mam inne zdanie w tej i tamtej drugiej sprawie. Ktoś widział mój bidon w Sopocie, zgubiłem w zeszłym roku...na uczciwego znalazce czeka nagroda.
ps. kiedy miting?

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry