Widok

odbior mieszkania

Proszę o pomoc. Niedługo odbieram mieszkanie i chciałabym wiedzieć na co zwrócić szczególną uwagę przy odbiorze. chodzi mi o sprawy z wykończeniem, gdzie najczęściej budowlańcy odstawiają ,,lipe".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gizella napisał(a):

> Proszę o pomoc. Niedługo odbieram mieszkanie i chciałabym
> wiedzieć na co zwrócić szczególną uwagę przy odbiorze. chodzi
> mi o sprawy z wykończeniem, gdzie najczęściej budowlańcy
> odstawiają , na wszystko i to dokladnie.okna czy nie sa porysowane.kalorywery czy w odpowiednim miejscu zawieszone i sciany czy sa rowne i instalacja elektryczna gniazdka tv w odpowiednich miejscach.a potem trzeba uwazac na fachowcow bo nie dosyc ze ceny z kosmosu to do tego znikaja...mnie spotkaly takie zdazenia.
zajrzyj tez czy nie masz dziur pod parapetami :-)))) , czy okna sie łatwo zamykaja i otwierają, drzwi , pomiar metrów kw.mieszkania tez powinnaś sprawdzic bo może się okazac że masz np. 1 m kw. mniej :-) znam takie przypadki a to kupa kasy przeciez
bardzo dziękuje za wskazówki. będą mi na pewno bardzo przydatne.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Gdańsk czy Gdynia? Gdzie lepiej zamieszkać? (4 odpowiedzi)

Gdańsk czy Gdynia które miasto jest lepsze do życia w Trójmieście? ️ Jeśli zastanawiasz się,...

meble do łazienki pod wymiar - kogo polecacie ? (34 odpowiedzi)

Witam! poszukuję stolarza/firmy, która zrobi mi meble łazienkowe pod wymiar. Kogo polecacie ?...

do góry