Widok

oddam suknie ślubnom

oddam suknie ślubnom
Mam do oddania suknie ślubną roz 38/168 plus 5 cm obcas kolor eckri.suknia zdobiona jest cekinami ramiączka również.posiada tren odpinany oraz poduszki push-up .stan bardzo dobry. za symboliczną czekolade
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ślubn"ą" ! co za analfabetyzm się szerzy! czytac sie nie da, prawie każde ogłoszenie błąd orto ;/
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 30

jak maja tak przegryzac to prosze nie oddawac
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

to po co czytasz?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

"czytac sie nie da" - to nie czytaj!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

masakra

suknie slubnom sprzedaje bo jest juz zonom. :)

A tak na serio to trzeba walczyc z takim analfabetyzmem zawsze i wszedzie.
Hough
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

analfabetka ale męza znalazła - a ty ze swoim dogryzaniem pewnie nadal jestes sam jak palec - bo i któż by z Tobą wytrzymał.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

brakim kultury to sie co nie którzy popisALI. zwracac uwage na bledy orto to potrafia, lecz odrobine kultury i dobrego wychowania to brak totalny! nie podoba sie to nie czytaj neandertalczyku!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

do 4

Poloniści pracują w szkole a jak chodzi o poprawki to nie ten dział. Ideałów niema
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ach ludzie!!!

Mam takie wrażenie ze co niektórzy to zaglądają ty w innym celu niż portal został utworzony. Powinni być tu operatorzy którzy blokują takie osoby.To szczyt chamstwa takie zachowanie.Jak można tak obrażać ludzi. Proszę te osoby które się tak wymądrzają żeby jeszcze raz przeczytały swoje wypowiedzi i stuknęły się prosto w czoło bo inteligencji i ogłady za grosz.Pisania poprawnego można się nauczyć ale kulturę osobista wynosi się z domu.Pozdrawiam tak miła Panią która z dobrego serca chce pomóc ludziom i oddać suknie ślubna.Mogła by ja spokojnie wystawić na allegro.Oby więcej takich osób a będzie się nam lepiej żyło.A mam nadzieje ze nie długo będzie nosić ziemia takich wrednych ludzi jw.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

tez wystawiałam tu rzeczy do oddania i to nie raz. A poprawianie cudzych błędów ortograficznych to nie kwestia kultury tylko zwrócenia uwagi aby język polski był polski a nie "wyimaginowany polski"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

kto i czym wykazał brak kultury? Ja, że zwróciłam uwagę na łamanie języka polskiego? nie wyzwalam nikogo ani nie zjechałam, nie obraziłam -zwróciłam tylko uwagę bo coraz więcej analfabetów na tym dziale ;/ i kto tu jest neandertalczykiem? bo póki co zero wykazu argumentów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie grzeczne zwracanie uwagi w miejscu publicznym! to chyba wystarczajacy argument by stwierdzic brak wychowania! wlasne dziecko tez wyzwiesz od analfabety w tłumie ludzi bo popelnilo blad? ale coz, jeden zna sie na orto a 2 czlowiek ma wielkie serce! kobieta kora wystawila taki komentaz negatywny nie jest dobrze wychowana, brak jej kultury i inteligencji! gdyby bylo inaczej to pomyslala by zanim wstawi taki koment jak 2 osoba sie poczuje?!
lecz nie kazdy nauczony jest milosci. to fakt, wynosi sie to z domu!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

ludzie, opanujcie się;]

Polak polakiem, ortografia ortografią, a przeróżne choroby ludzie mają. A tu od razu komentarz, że analfabeta...;/ zastanówcie się. Pozdro!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ona,po co tu wstawiasz komentarze ,to nie klasówka z polskiego!

a może dyslekcja?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

pani ktora tak twierdzi to pewnie za ideal sie uważa? jak juz pani napisalem, jedni znaja orto a drudzy maja serce! w 4 oczy tez by tak pani skrytykowala? czy tylko anonimowo jest pani taka zaczepna?
ja osobiscie tez mam problemy z orto lecz nie uwazam sie za gorszego! innego! i nie powinno sie tego jak to pani nazwala "TĘPIĆ" bo tępi sie chwasty! powinno sie "byc bardziej wyrozumiałym"! pani idealem tez nie jest! jak i kazdy!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja tez tu wystawiałam ciuchy do oddania i może mam jeszcze za to wymagać aby mnie ludzie chwalili? mam to gdzieś. Chciałam pomoc - pomogłam ale nie będę bronić analfabetów. Prawie w każdym ogłoszeniu są błędy więc daruj sobie brak kultury i miejsce publiczne. To nie miejsce publiczne gdy każdy jest anonimowy. Ależ jestem chamska bo piszę prawdę - żyjemy w kraju skrajnego analfabetyzmu i należy to tępić. Ja moje dzieci uczę poprawnej polszczyzny, pewnie dlatego nigdy nie napisały na laurce "dla Mamósi" jak to niektórym się zdarza.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie można być wyrozumiały dla kogoś kto nie zna własnego języka. To jest dopiero wstyd. Być polakiem i robić takie błędy. Jak już pisałam wstyd to pisanie, że ta pani ma wielkie serce i stawianie tego ponad wszystko. Jedna polacy to pusty naród.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

i ty kobieto sie do niego zaliczasz!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Jedna polacy" nowy zwrot w jezyku polskim czy błąd kobiety ktora nie kaleczy jezyka polskiego? jak widzisz kobieto nie trzeba daleko szukac!
milego dnia!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1