Widok
Ach ludzie!!!
Mam takie wrażenie ze co niektórzy to zaglądają ty w innym celu niż portal został utworzony. Powinni być tu operatorzy którzy blokują takie osoby.To szczyt chamstwa takie zachowanie.Jak można tak obrażać ludzi. Proszę te osoby które się tak wymądrzają żeby jeszcze raz przeczytały swoje wypowiedzi i stuknęły się prosto w czoło bo inteligencji i ogłady za grosz.Pisania poprawnego można się nauczyć ale kulturę osobista wynosi się z domu.Pozdrawiam tak miła Panią która z dobrego serca chce pomóc ludziom i oddać suknie ślubna.Mogła by ja spokojnie wystawić na allegro.Oby więcej takich osób a będzie się nam lepiej żyło.A mam nadzieje ze nie długo będzie nosić ziemia takich wrednych ludzi jw.
nie grzeczne zwracanie uwagi w miejscu publicznym! to chyba wystarczajacy argument by stwierdzic brak wychowania! wlasne dziecko tez wyzwiesz od analfabety w tłumie ludzi bo popelnilo blad? ale coz, jeden zna sie na orto a 2 czlowiek ma wielkie serce! kobieta kora wystawila taki komentaz negatywny nie jest dobrze wychowana, brak jej kultury i inteligencji! gdyby bylo inaczej to pomyslala by zanim wstawi taki koment jak 2 osoba sie poczuje?!
lecz nie kazdy nauczony jest milosci. to fakt, wynosi sie to z domu!
lecz nie kazdy nauczony jest milosci. to fakt, wynosi sie to z domu!
pani ktora tak twierdzi to pewnie za ideal sie uważa? jak juz pani napisalem, jedni znaja orto a drudzy maja serce! w 4 oczy tez by tak pani skrytykowala? czy tylko anonimowo jest pani taka zaczepna?
ja osobiscie tez mam problemy z orto lecz nie uwazam sie za gorszego! innego! i nie powinno sie tego jak to pani nazwala "TĘPIĆ" bo tępi sie chwasty! powinno sie "byc bardziej wyrozumiałym"! pani idealem tez nie jest! jak i kazdy!
ja osobiscie tez mam problemy z orto lecz nie uwazam sie za gorszego! innego! i nie powinno sie tego jak to pani nazwala "TĘPIĆ" bo tępi sie chwasty! powinno sie "byc bardziej wyrozumiałym"! pani idealem tez nie jest! jak i kazdy!
ja tez tu wystawiałam ciuchy do oddania i może mam jeszcze za to wymagać aby mnie ludzie chwalili? mam to gdzieś. Chciałam pomoc - pomogłam ale nie będę bronić analfabetów. Prawie w każdym ogłoszeniu są błędy więc daruj sobie brak kultury i miejsce publiczne. To nie miejsce publiczne gdy każdy jest anonimowy. Ależ jestem chamska bo piszę prawdę - żyjemy w kraju skrajnego analfabetyzmu i należy to tępić. Ja moje dzieci uczę poprawnej polszczyzny, pewnie dlatego nigdy nie napisały na laurce "dla Mamósi" jak to niektórym się zdarza.