Widok

odebraliśmy obrączki :)

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziś odebraliśmy nasze obrączki :) złote, satynowe, ze ślicznym wykończeniem - trapezowe. Moje z 3 cyrkoniami. Mają 6 mm i razem ważą troszkę ponad 12 gram, czyli są solidne :)) Robiliśmy je z własnego złota i serdecznie polecam wszystkim jubilera przy Salonie sukien Beauty we Wrzeszczu - Janusz Suchowier. Czekaliśmy na nie 3 tygodnie :) I nie piszcie mi, że sie zetrą, bo i tak będą piękne nawet świecące ;D

image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super :)

image
image
Śliczne :) A ujawnisz jaki koszt tego cuda??

image

Tasiu nie uwierzysz.... temu jubilerowi płaci się tylko za "robociznę", tj. 300 złotych. Przy odbiorze okazało się, że zostało jeszzce 5 gram naszego złota, nie oddał nam on go jednak (za naszą zgodą), a cenę obrączek obniżyl do 210 złotych :) Także 90 żłotych zaoszczędziliśmy w zamian za te 5 gram złota.

grawer gratis oczywiście

No to pięknie :) A orientujesz się jaki będzie koszt tego typu obrączek, ale bez swojego złota?? :)

image

oj nie wiem :) ale wybór jest przeogromny ;) my wymieszaliśmy 3 modele :))

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
numer do tego pana 605 113 836 - jak nie masz czasu podejśćto zadzwoń i zapytaj :) ale obrączki naprawdę solidna robota. moim rodzicom się bardzo podobaja my też zadowoleni jak gwizdki ;)

Myśmy też robili z własnego złota, tyle, że u złotnika w Gdyni :D Jesteśmy mega zadowoleni i płaciliśmy bardzo malutko :)

a u jakieo zlotnika?b ja dzis sie wybieram do gdynii :)

image
hmm... to znajomy złotnik. Ma swój zakładzik w piwnicy domu. Nie wiem, jak ta ulica się nazywa, bo nie jestem z Gdyni :( Jest równoległa do Warszawskiej, jakby nad nią, a zakład mieści się zaraz za apteką.
Jak dopytam się potem o dokładny adres, dam znać.

Złotnik, u którego ja robiłam moje obrączki to:

Ferrum Krzysztof Brzeziński
Gdynia 058 661 63 50

Tyle informacji zdobyłam. Szybka i fachowa robota - my sobie bardzo chwalimy nasze obrączki. Wykonane porządnie, no i są dość grube, a nie cieniutkie coś tam jak robią niektórzy :)

Polecam wszystkim tym, którzy szukają kogoś z Gdyni!!! :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
my tez zamawialismy u jubilera we Wrzeszczu, koszt 90 zł za gram, do odbioru 20.10 wiec jeszcze efektu nie widzialam, ale wybor ma bardzo duzy i mowil ze mozna nawet samemu zaprojektowac

image
image
MARIOLCIA NAPISZ PROSZĘ GDZIE DOKŁADNIE JEST TEN JUBILER BO JA NIE JESTEM Z GDAŃSKA!!! PODAJ PROSZĘ ULICĘ!
ŚLICZNE OBRĄCZKI. TEZ CHIAŁABYM MIEC Z JAKIMIS KAMIENIAMI:)

Ja rowniez polecam zlotnika kolo salonu beauty, nasze obraczki na prosbe zrobil w niecaly tydzien :) obraczki sa solidne sliczne i niedrogie, grawer gratis.
image
bardzo ładne też chciałam podobne ale mój M. sie nie zgodził bo powiedział że nie będzie nosił na palcu śrubek - z facetami!

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
Mam coś w tym stylu, jestem b. zadowolona, mimo, że mat lekko zszedł

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
My tez tam robiliśmy- u pana Suchowiera koło Beauty. Za moją (rozm. 10 i szerokość 4mm) i Mariusza (rozm. 30 i 6mm), ok. 10 gram płaciliśmy 800 zł. Naturalnie bez własnego złota.
Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam ten zaklad.

[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Niech ktoś poda na jakiej ulicy jest ten jubiler we Wrzeszczu!!!!!!!!!!!!!!!
ladne
Janusz Suchowier
80-266 Gdańsk
ul. Grunwaldzka 146
tel. 0-605 113 836

[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
hehe Karolinka29, ja podobnie jak Tój mąż - nie chce takich śrubek, dokładnie tak mi się kojarzy ten model, z kolei w przeciwieństwie do mojego, póki co staneło na tym ze bedziemy miec 2 zupełnie inne modele
bura s no właśnie już myślałam że u nas też tak będzie: dwa różne modele, ale na szczeście poszłam na pewien układ i zdecydowałam się na jego wybór :)

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
HE, NO TO DOBRZE wiedzieć ze nie tylko u nas takie nietypowe rozwiązania chodzą po głowach, bo czulismy się juz trochę odosobnieni, nikt nie popiera dwóch róznych modeli ::)
Dziękuję bardzo asinek!! :))
sliczne obraczki !!

Magda i Michał
6 wrzesien 2008
image
we Wrzeszczu na ulicy Grunwaldzkiej obok salonu Beauty, jutro po drugiej stronie ulicy otwieraja nowe centrum handlowe jak kogos zapytasz we Wrzeszczu o to centrum to na pewno wskazą droge

image
image
polecam również tego jubilera- tylko on zmniejszył mój pierścionek zaręczynowy- nikt inny nie xchciał tego zrobić i bardzo profesjonalnie to zrobił

image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

do góry