Widok
odebraliśmy obrączki :)
Dziś odebraliśmy nasze obrączki :) złote, satynowe, ze ślicznym wykończeniem - trapezowe. Moje z 3 cyrkoniami. Mają 6 mm i razem ważą troszkę ponad 12 gram, czyli są solidne :)) Robiliśmy je z własnego złota i serdecznie polecam wszystkim jubilera przy Salonie sukien Beauty we Wrzeszczu - Janusz Suchowier. Czekaliśmy na nie 3 tygodnie :) I nie piszcie mi, że sie zetrą, bo i tak będą piękne nawet świecące ;D
Tasiu nie uwierzysz.... temu jubilerowi płaci się tylko za "robociznę", tj. 300 złotych. Przy odbiorze okazało się, że zostało jeszzce 5 gram naszego złota, nie oddał nam on go jednak (za naszą zgodą), a cenę obrączek obniżyl do 210 złotych :) Także 90 żłotych zaoszczędziliśmy w zamian za te 5 gram złota.
Złotnik, u którego ja robiłam moje obrączki to:
Ferrum Krzysztof Brzeziński
Gdynia 058 661 63 50
Tyle informacji zdobyłam. Szybka i fachowa robota - my sobie bardzo chwalimy nasze obrączki. Wykonane porządnie, no i są dość grube, a nie cieniutkie coś tam jak robią niektórzy :)
Polecam wszystkim tym, którzy szukają kogoś z Gdyni!!! :)
Ferrum Krzysztof Brzeziński
Gdynia 058 661 63 50
Tyle informacji zdobyłam. Szybka i fachowa robota - my sobie bardzo chwalimy nasze obrączki. Wykonane porządnie, no i są dość grube, a nie cieniutkie coś tam jak robią niektórzy :)
Polecam wszystkim tym, którzy szukają kogoś z Gdyni!!! :)