Widok
bardzo mi się podobają dekoracje kościoła , widziałam ustrojony kościół właśnie przez kwiaciarnie Magnolia , były tam 4 świeczniki ustrojone tiulem , do tych świeczników był doczepiony tiul długi kóry szedł na ławki i oprócz tego były jeszcze kokardy z bukiecikiem róż sztucznych na niektórych ławkach , a na końcu stały 2 stojaki z dużym bukietem sztucznych róż też przystrojone tiulem. Było to naprawdę śliczne.
mika napisał(a):
> bardzo mi się podobają dekoracje kościoła , widziałam ustrojony
> kościół właśnie przez kwiaciarnie Magnolia , były tam 4
> świeczniki ustrojone tiulem , do tych świeczników był
> doczepiony tiul długi kóry szedł na ławki i oprócz tego były
> jeszcze kokardy z bukiecikiem róż sztucznych na niektórych
> ławkach , a na końcu stały 2 stojaki z dużym bukietem
> sztucznych róż też przystrojone tiulem. Było to naprawdę
> śliczne.
Cóż, dla jednego śliczne, dla drugiego kiczowate. Tiul, kokardy itp. to standard przygotowany do wielokrotnego użytku.
Czy naprawdę nie można zrobić pięknych i delikatnych aranżacji wnętrz z żywych kwiatów???
;)
> bardzo mi się podobają dekoracje kościoła , widziałam ustrojony
> kościół właśnie przez kwiaciarnie Magnolia , były tam 4
> świeczniki ustrojone tiulem , do tych świeczników był
> doczepiony tiul długi kóry szedł na ławki i oprócz tego były
> jeszcze kokardy z bukiecikiem róż sztucznych na niektórych
> ławkach , a na końcu stały 2 stojaki z dużym bukietem
> sztucznych róż też przystrojone tiulem. Było to naprawdę
> śliczne.
Cóż, dla jednego śliczne, dla drugiego kiczowate. Tiul, kokardy itp. to standard przygotowany do wielokrotnego użytku.
Czy naprawdę nie można zrobić pięknych i delikatnych aranżacji wnętrz z żywych kwiatów???
;)
a ja zaszaleje i bede miala dekoracje ze swiezych kwiatow...poniewaz slubik w kwietniu wiec beda to tulipaniki..:)))))))), 10 stojakow, swiece..bukiety..koszt rzedu 1000 zl..jak na swieze kwiaty to nie tak zle, zwlaszcza ze beda to tulipany....:))))ale bedzie pachnialo....oczywiscie potem te bukiety beda zabrane na sale weselna - skompnowane beda do wystroju sali...takze calosc, haha mam nadzieje ze idealna:))))))))