Widok

dekorator wnętrz

Żabianka Temat dostępny też na forum:
czy ktoś mógłby polecić mi architekta wnętrz działającego na terenie trójmiasta?
Chodzi nam o kogoś indywidualnego- nie firmę.
Niedługo odbiór mieszkania, więc czas się rozejrzeć..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam!

Chętnie prześlę Panu moje portfolio. Proszę o podanie mejla. Działam na rynku trójmiejskim, współpracuję również z ekipą wykonawców, którzy w razie potrzeby mogą zrealizować projekt.
A ja polecam moją żonę...samouk...Właśnie kończymy urządzanie naszego mieszkania i firma wykończająca jeszcze nie dostała tak dobrze rysowanych odręcznie projektów wykończenia wnętrz...
Polecam jeśli chcesz...zadecyduj sam
Projektujemy wnętrza w każdym stylu. Proszę o kontakt na adres:
aranzacja@poczta.onet.pl Na wskazany przez Pana adres mailowy prześlemy ofertę.Mamy bardzo atrakcyjne ceny.

Zapraszamy do współpracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
witam zajmuje sie remontami i wykanczaniem wnetrz a od niedawna pomagam przy projektach. http://www.insidebud.pl.tl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam p. Magdę z Gdyni - projektowała dla mnie dom i ogród - jestem zachwycona efektem. Inne osoby, którym polecałam tą projektantkę, także są zadowolone. Pani Magda ma wiele ciekawych pomysłów i to za całkiem rozsądne pieniądze! Podaję namiar:

wnetrza@rocketmail.com
(niestety nr telefonu gdzieś zgubiłam)

Mam nadzieję, że pomogłam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
mój mail do kontaktu: tomasz_bartnik@o2.pl
dziekuję za zainteresowanie:)
Polecam: paa2ula@interia.pl
polecam p.Agatę, robiła mi projekt domu.
kontakt do niej: ard_arch@o2.pl
ta kobieta nie wie co robi, NIE POLECAM !!!
Ogłoszenie jest już nieaktualne, proszę już nie przesyłać ofert.
Dzięki także za podpowiedzi na forum.
Jestem już po wstępnych rozmowach z p. Magdą.. zobaczymy;)
Pozdrawiam,
Tomek

To może jak macie problemy z aranżacją wnętrza to po prostu korzsytajcie z pomocy proesjonalnych portali, jak https://domzcegly.pl/. Zdecydowanie unikniemy kłopotów i wnętrza będą takie, jak chcemy

Wydaje mi się, że samemu też można fajnie zaaranżować własne wnętrze, tylko trzeba wybrać określony styl, a najlepiej zrobić to przeglądajać róznego rodzaju inspiracje typu: Wnętrza i dobierając poszczególne elementy pod wybrany styl.

Poza poleceniami drogą szeptaną warto przejrzeć opinie na wizytówce w google oraz portfolio na stronie internetowej i w social mediach.
O mnie i moich pasjach na Carrd

Jeśli masz duży salon i lubisz naturalną zieleń, polecam zamówić sobie instalację z roślin, pokrywających całą ścianę. Świetnie to wygląda. Sama zamówiłam taką instalację od firmy Zielone Ściany. Polecam ich usługi.

Jeśli myślisz o odświeżeniu łazienki, polecam salon Na Novo Łazienki. Znajdziesz tam wszystko co niezbędne do remontu i aranżacji.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Ile może kosztować budowa domu (8 odpowiedzi)

Witam, pisze z pytaniem o dom 120 metrów. Chodzi mi o taki orientacyjny koszt do stanu...

Kredyty na mieszkanie (43 odpowiedzi)

Hey powidzcie mi czy korzystaliście z usług pośredników kredytowych jeżeli tak to jakich...

Jaki jest koszt budowy domu? (125 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

do góry