Delforma

Zabudowy, meble na wymiar

Gdańsk, Myśliwska

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Meble na wymiar i na medal wątek zamknięty Pan Piotr wykonał dla mnie 2 szafy do zabudowy oraz szafkę kuchenną. Cały...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2018

Polecam! wątek zamknięty Kilka miesięcy temu zamawiałam w firmie Delforma szafę wnękową, jestem bardzo...
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 czerwca 2016

zabudowa przedpokoju wątek zamknięty Polecam. Szybki pomiar, projekt, wycena i realizacja zmówienia. Bardzo...
~Aga
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 października 2015

Perfekcyjnie wątek zamknięty Rzadko bywam TAK usatysfakcjonowana. Jakość perfekcyjna, montaż Pana Adama...
~K. Redłowska
-

dodano: 7 czerwca 2015

Polecam wątek zamknięty Szybko, solidnie i profesjonalnie. Świetny kontakt. Montaż szybki, dokładny i...
~Robert
-

dodano: 12 lutego 2015

Super! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wykonania szafy. Szybki sprawny pomiar, projekt a...
~Kasia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 czerwca 2014

Polecam! wątek zamknięty Jesteśmy posiadaczami już dwóch szaf wykonanych przez Delformę i właśnie...
~Magda
-

dodano: 2 czerwca 2014

Polecam wątek zamknięty Długo szukałam taniej oferty, zż znalazłam DELFORMA. Przedstawiciel rztelny,...
~Ania
-

dodano: 12 maja 2014

Polecam. wątek zamknięty Witam. Zaryzykowałem i opłaciło się: konkretnie, solidnie i w terminie....
~Tomasz
-

dodano: 7 maja 2014

zadowolona klientka wątek zamknięty Jestem zadowolona z usługi . Szybka wycena i projekt , bardzo miły kontakt...
~Karolina
-

dodano: 28 marca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry