Widok

delphi obóz pracy!

Delphi to obóz dobry żeby sprawdzić swoja psyche. traktują ludzi jak śmieci wielki kryzys zwolnili ludzi między innymi mnie. dowiedziałam się ze nie przedłużą mi umowy w ten sam dzień co mi się skończyła. potraktowali nas jak śmieci ludzie zostali bez pracy z dnia na dziń. bez środków do życia i wogóle. człowiek się starał jak może i takie podziękowanie. Firma to nie jest firma to jedna wielka pomyłka!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za ostrzeżenie, a już chciałam tam jechać składać CV...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak to wielka pomyłka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
delphi praca przymusowa!!!
We więzieniu mają lepiej. Bo w Delphi to tylko bata brakuje Panią Brygadzistkąąąąąą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
no bo jak się frajerzy jacyś zawsze znajdą to czemu nimi nie orać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Do tej opini się przychylam , pracowałam tam i wiem brak szacunku dla ludzi ,traktują Cię jak śmiecia i byłam świadkiem jak kobietę z dnia na dzień ... ODRADZAM TAM PRACĘ I JESTEM CIEKAWA KIEDY SIĘ WEZMĄ ZA NICH !!!!!! BO CO TAM SIĘ DZIEJE TO MASAKRA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Za kogo mają sie wziąć? system jest taki i mogą cmoknąć ich w d... A to ze brygadzistki pilnują to po to wlasnie one są. Ja już przywykłam do tego. Chyba za duzo poczytaliście z opinii z 2-3 lat temu kiedy wlasnie wtedy się poprawili jeśli chodzi o to na co narzekali.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pierd.olenie o Szopenie. Pracuje tam i też sie nie raz wkur.wiam, w nerwach mam ochote pieprznąc i wyjść. Ale bez przesady, gdzie teraz masz dobrze? Widocznie musiałaś coś ty sobie nagrabić :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Praca

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry