Widok

dentysta :((

dziewczynki polećcie mi jakiegoś dobrego dentystę/kę najlepiej we Wrzeszczu. Na NFZ lub gdzies w miarę tanio prywatnie, żeby nie było problemu ze znieczuleniem, zeby był ewentualnie RTG - bo ja tak strasznie się boję dentysty, a nie chcę trafić na rzeźnika :(((( Moja była dentystka zrobiła się ostatnio mało dokładna. Pomózcie mi :((( Dzieki
sasa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agatha a jest rtg?? i jakie tak mniej wiecej ceny? moze być na @
sasa
Wychodzi to mniej więcej tak, ze gdy dopłacisz do najlepszej plomby i dobrego znieczulenia, to płacisz podobnie, jak za taką samą usługę w mniej znanym, tanim gabinecie.

Ale lekarze, sprzęt, materiały są super. Kilka usług jest rzeczywiście darmowych - np. usuwanie kamienia (nowoczesnym sprzętem, moja mama bardzo sobie chwali).
Moj maz robil zeby na chelmie naprzeciwko biedronki, kolo meblowego.Niestety nie pamietam nazwy gabinetu, byl bardzo zadowolony
a jakie sa mniej więcej ceny w tym Miladencie?
sasa
nie wiem... bo jak na razie żadnych nie miałam...

Aggga, chodzisz do Miladentu? Tam są rzeczywiście dobrzy dentyści, ale te usługi na NFZ są mocno naciągane. Żądają dużej dopłaty...
przyniose na jutro bo wizytówke mam w domu... ale ja tam chodze z moją 5 letnią córką i bardzo się nam podoba... tym bardziej że przyjmują na godzine i nie maja opóźnień...

poproszę namiary :))
sasa
no troszkę daleko, ale podja na wszelki wypadek. Dziekuję :))
sasa
ja mam w gdańsku koło rudego kota i na książeczke i można dopłacić i mieć lepiej zrobione a raczej lepszą plombe....

JA MAM ALE W GDYNI NA DąBROWIE WIEC PEWNIE CIę NIE INTERESUJE:)