Widok

Dentysta - gdzie w Baninie?

gdzie w Baninie leczyć zęby?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Również nie polecam tej dentystki , moim zdaniem ma małe doświadczenie nie zajmuje sie leczeniem kanałowym i błędnie ocenia jeśli chodzi o leczenie.Mężowi założyła lekarstwo i na drugi dzień wypadło gdzie miało być dwa tygodnie,nie wrócił już poszedł gdzie indziej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Absolutnie ODRADZAM. Leczenie kosztowało mnie 1500 zł. Ostatecznie ząb trzeba było usunąć. Też to zostało spartaczone. Skończyło sie koniecznością pilnego wyjazdu do chirurga, szyciem, dalszym leczeniem, bólem, niemożliwością spozycia normalnych posiłków no i zwolnieniem lekarskim. Stanowczo nie polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam

serdecznie polecam p. Tomasz Bubeła, nie będę wymieniała co robiłam, a robiłam naprawdę dużo zmian oraz napraw.. jestem bardzo zadowolona, mineło juz trochę czasu wiec nie pisze na gorąco.
Doktor Bubeła to profesjonalny i godny polecenia stomatolog. Ma bardzo rzeczowe podejście do pacjenta i swojej pracy. Nie naciąga na zbędne koszta, tłumacząc jednocześnie w sposób jasny i przejrzysty ścieżkę leczenia. Sama wizyta przebiega sprawnie i bezboleśnie, a to również za sprawą asystentk, która dba o komfort - samopoczucie pacjenta. Gabinet jest bardzo nowocześnie wyposażony. Czas poświęcony pacjentowi przekłada się na jakość i rezultaty wizyty, człowiek nie czuje się jak kolejny klient w supermarkecie, tylko jak pacjent. Bardzo dobre wykonanie,w perspektywie czasu nie ma żadnych problemów związanych ze źle wykonanym leczeniem Polecam.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 14
a ja polecam ALDENT na klonowej. Niedawno rozpoczęłam leczenie moich zębów jestem zadowolona. ceny przystępne. miła atmosfera.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Noo calkiem fajna reklama....ceny tak przystepne ze cenik ze strony zniknął.....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8
Także polecam Pana Tomasza
Pełen profesjonalizm i doświadczenie. Poza tym sam gabinet robi rewelacyjne wrażenie. Sprzęt stomatologiczny pierwsza klasa. Dokładnie chodzi mi o to, że nawet przy długim leczeniu nie boli mnie d... na fotelu ;) Ten fotel kosztował chyba worek pieniędzy, a mimo wszystko ceny przystępne.
Dowiedziałem się także przy okazji ostatniej wizyty, że gabinacie przy ul. Źródlanej przyjmuje także specjalista ortodonta dr n. med. Pani Kamila. Oznacza to, że będzie gdzie moją krzywą gębę naprostować profesjonalnie :) Rewelacja!

POLECAM!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12
Ja również bardzo polecam ten gabinet. Przychodzę tam z synami. Kiedyś jeździlismy z nimi do Wrzeszcza do specjalnego gabinetu dla dzieci. Teraz nie musimy - super podejscie i pełen profesjonalizm znaleźliśmy w Baninie na Źródlanej :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ja tez polecam, chodzę tam z małym, dzieckiem, doktor ma super podejście do dzieci :))
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11
Polecam Pana Tomasza
W miarę rozsądne ceny dodatkowe rabaty za polubienie na fb(5% zawsze to jest coś :), dobre znieczulenie. Co do usług byłem u Pana doktora dotychczas 2 razy(wyrwanie zęba i próchnica) przyznam się że sprzęt robi naprawdę dobre wrażenie co do usługi jestem zadowolony. Dobre jest to że starczy zadzwonić i nawet tego samego dnia być przyjętym.

pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12
Panie doktorze , szkoda czasu i nerwów dla takich asów
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Dziękuję Panie Tomaszu :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam serdecznie Pani Maju w Baninie.
Powodzenia a w razie potrzeby zapraszamy do współpracy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7
Tomasz Bubeła

Panie(i) "as"
Występując na ogólnym forum nie anonimowo tak jak Pan( Pani) nie robiłbym z sobie z nazwiska cholewy - z tak niskich pobudek , nie tędy droga . Z tym rankingiem Mój drogi Panie Sherlocku i znawco stylu nie mam nic wspólnego. Nie otworzyłem sezonowej budki z lodami przy plaży żeby tak szargać sobie opinię i proszę jej też nie szargać . Gdybym tego potrzebował stać mnie na bardziej wyrafinowane formy promocji .

Nasza praktyka jest poważną specjalistyczną placówką medyczną gdzie świadczymy usługi stomatologiczne według najwyższych standardów stomatologicznych.
A w razie potrzeby zapraszam serdecznie może zmieni Pan(Pani) zdanie.

Tomasz Bubeła
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 8
Przy okazji tego wątku i po sąsiedzku - od początku przyszłego miesiąca zapraszam do mojego gabinetu stomatologicznego w Centrum Feniks przy ul. Pszennej :) Niektórzy pacjenci z Banina znają mnie z gabinetu, w którym pracowałam w Gdańsku - a wszystkich zapraszam na stronę internetową: http://www.dentalius.pl oraz na profil FB - https://www.facebook.com/dentalius .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podbijam temat trochę czasu minęło ktoś chodzi klonowa czy p. Tomasz był ktoś jeszcze co polecacie proszę dajcie znać bo obecnie do Gda nie mam jak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i ja też
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
as
Ja pisałam opinię bo chodze do doktora. Jak Tobie nie pasi idz gdzie indziej!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Panie Bubeła,

Niech Pan nie robi z ludzi kretynów.
http://ranking.abczdrowie.pl/d/4099,tomasz-bubela
tutaj też była kwestia dostawcy internetu - 6 opinii pozytywnych w jeden dzień a potem nic ? Styl podobny do wpisu na tym forum :-)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10
Panie doktorze jest ok. proszę się nie przejmować
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Witam. Swój wątek wysłałem chcą poinformować Państwa o powstaniu nowej praktyki . Za słowa uznania bardzo dziękuję .
W kwestii zbieżności adresu IP nie mogę się do tego odnieść gdyż się na tym nie znam a taka forma promocji uwłacza szacunkowi jakim dażę pacjentów i profesjonalizmowi z jakim traktuję swój zawód . Być może to kwestia dostawcy internetu radiowego - nie wiem czy nie jedynego w Baninie.
Pozdrawiam Tomasz Bubeła
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry