Widok

dermatolog dziecięcy

Żabianka Temat dostępny też na forum:
jak w tytule, pilne!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cosmea koło starówki w Gdańsku. Solidny facet - polecam bo mi pomógł.
w sopocie w spoldzielni na ul.grunwaldzkiej pani doktor nie pamietam nazwiska ale ona jedyna starsza tam przyjmuje mieszka tez w sopocie jest super ja jezdzilam z moim dzieciaczkiem po rozmych dermatologach przepisywali mu masci kosztujace majatek a ona dala masc robiona za 5 zl i trafila w 10tke jesli chodzi o diagnoze juz wiem dr.kitowska
dzięki bardzo za odpowiedż,
a czy to prywatnie ? nie stać mnie zeby placic
koło studenckiego we wrzeszczu jest taka przychodnia, to chyba al. zwycięstwa.
Tam przyjmują dzieci. Na nfz.
Czeka się około tygodnia
imageimage
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli chodzi o dr. Kitowską to jest super leczyłam się u niej pare lat temu także trafiła w dziesiątkę gdzie inni nie potrafili mnie wyleczyć . Jeśli chodzi o przychodnie przy ul. aleja zwycięstwa to tylko nie polecam dr. adamonis -chyba tak się pisze ,same leki i maści z wysokiej pułki i nigdy nie trafione a jak miała zobaczyć jak wygladam to za biurka i oby nie za blisko i nie dotknąć

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Mam 40 lat i problem ze wzwodem robi sie coraz bardziej uciazliwy dla mnie i partnerki. Bedac...

Problem z potencją w wieku 28 lat (6 odpowiedzi)

Witam. Proszę tutaj o nie nabijanie się z problemu oraz o poważne odpowiedzi. Czy w tym wieku...

Tabletki na powiększanie członka (8 odpowiedzi)

Może ktoś przyjmował tabletki na powiekszenie penisa? Czy widzieliście u siebie róznicę w...

do góry