Widok

dieta light

czy któraś z was stosowała? możecie sie podzielić doświadczeniami?
ja stosowałam juz dukana,montignaca ale juz mi sie znudziły te diety więc tym razem natknęłam sie na tą dietę kupiłam sobie zestaw koktali i zupy :)ciekawe jak dam rade 3 tygodnie żywić sie płynami :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
żadna mama jeszcze nie stosowała?
córcia nr1
image

córcia nr2
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dietę z niskim indeksem glikemicznym, daje fajne rezultaty na stałe i nie trzeba specjalnie cudować. Żona schudła 15 kg w 6 miesięcy. A z tymi cudami typu light to bym uważał, bo producenci wcisną byle g..
aby tylko sprzedać, a skutki mogą być opłakane. Najgorszą trucizną w we wszystkich produktach typu light jest ASPARTAM. Polecam pogrzebać w necie na ten temat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
zawsze mnie fascynowlai ludzie stosujacy diete za dieta, co po diecie jak pomiedzy wrcaja stare nawyki?

Dwa po porodzie czesto sie ma podwyzszona prolaktyne i poki sie jej nie zbije zadna dieta nie pomoze. Zaczyna nam sie powoli generowac nowa grupa spoleczna - dietetyczne tipsiary - taka egzaltacja dietami...

Zmiana nawykow zywieniowych i sport - jedyna droga.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Tabletki poprawiające ochotę na seks (9 odpowiedzi)

Czy takie tabletki mogą zadziałąć? Może postaram sie tutaj opisać swoją sytuację.Jestem w związku...

Łuszczyca leczenie domowe olejkami konopnymi z CBD (20 odpowiedzi)

chciałbym się podzielić z Wami swoimi spostrzeżeniami, może akurat komuś przydadzą się moje...

Dobry ortodonta (32 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry