Widok

dietetyk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie czy znacie dobrego dietetyka? Czy ktoś moze polecic? Okolice Kowal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzilam do pani a. Żukowskiej, przyjmuje na kowalach i w przychodni na wzgórzu. Jestem zadowolona . Ja juz zakończylam diete.
Jaki był koszt??
Szkoda czasu i pieniędzy na dietetyków - zawsze będzie jojo. Znam lepszą metodę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jaka?
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfz65aGD2Tzl424A6Z-izcw21fvqGeaDg znam lepszą metodę. 607-798-000
Teraz jest duże ciśnienie na to, aby nie jeść cukrów. A kilka lat temu, to tłuszcz był największym wrogiem. Jak widać moda się zmienia.
Polecam Magdaleną Oleś, bardzo kompetentna i miła Pani, ja się umówiłam poprzez portal znany-lekarz. Pani Magda przyjmuje we Wrzeszczul firma sie chyba nazywa Slimfood
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anna Słomkowska - Dietetyk Trójmiasto - dla mnie rewelka, zdrowe podejście, doskonale dopasowana dieta do organizmu bez czarów-marów :) Chodzę i będę chodzić, zwłaszcza po nadchodzącym porodzie.
Pozdrawiam

Ja polecam Panią Anię przyjmującą w Gdańsku na Kowalskiej. Byłam jej pacjentką ponad 1,5 roku, schudłam ponad 30kg i nadal utrzymuję wagę, a minął już ponad rok. Diety fajne, realne do stosowania, a przede wszystkim nauka jak jeść dobrze cały czas.

A ja polecam samemu zasiegnac lektury i starac sie zdrowiej odzywiac...po radykalnej zmianie zywienia efekt jojo murowany...wiem co mówię bo sam schudlem juz 35 kg bez zadnyvh dietetykow i efektow jojo:-)

A możesz polecić jakieś ciekawe lektury dla osoby która dopiero rozpoczyna swoją drogę z dietą?

Nie ma lektur...znaczy sa...ale co one sa warte? ja uwazam ze aby wytrwac na diecie musisz jesc to co lubisz...jesli chcesz odezwij sie na michalllll88@o2.pl

Inne tematy z forum Zdrowie

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...

do góry