Widok

dietetyk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie czy znacie dobrego dietetyka? Czy ktoś moze polecic? Okolice Kowal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzilam do pani a. Żukowskiej, przyjmuje na kowalach i w przychodni na wzgórzu. Jestem zadowolona . Ja juz zakończylam diete.
Jaki był koszt??
Szkoda czasu i pieniędzy na dietetyków - zawsze będzie jojo. Znam lepszą metodę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jaka?
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfz65aGD2Tzl424A6Z-izcw21fvqGeaDg znam lepszą metodę. 607-798-000
Teraz jest duże ciśnienie na to, aby nie jeść cukrów. A kilka lat temu, to tłuszcz był największym wrogiem. Jak widać moda się zmienia.
Polecam Magdaleną Oleś, bardzo kompetentna i miła Pani, ja się umówiłam poprzez portal znany-lekarz. Pani Magda przyjmuje we Wrzeszczul firma sie chyba nazywa Slimfood
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anna Słomkowska - Dietetyk Trójmiasto - dla mnie rewelka, zdrowe podejście, doskonale dopasowana dieta do organizmu bez czarów-marów :) Chodzę i będę chodzić, zwłaszcza po nadchodzącym porodzie.
Pozdrawiam

Ja polecam Panią Anię przyjmującą w Gdańsku na Kowalskiej. Byłam jej pacjentką ponad 1,5 roku, schudłam ponad 30kg i nadal utrzymuję wagę, a minął już ponad rok. Diety fajne, realne do stosowania, a przede wszystkim nauka jak jeść dobrze cały czas.

A ja polecam samemu zasiegnac lektury i starac sie zdrowiej odzywiac...po radykalnej zmianie zywienia efekt jojo murowany...wiem co mówię bo sam schudlem juz 35 kg bez zadnyvh dietetykow i efektow jojo:-)

A możesz polecić jakieś ciekawe lektury dla osoby która dopiero rozpoczyna swoją drogę z dietą?

Nie ma lektur...znaczy sa...ale co one sa warte? ja uwazam ze aby wytrwac na diecie musisz jesc to co lubisz...jesli chcesz odezwij sie na michalllll88@o2.pl

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...

Trądzik różowaty - jak sobie z nim radzić? (153 odpowiedzi)

hej, od ponad 4 lat borykam się z problemem skóry- trądzik różowaty są etapy że jest zaleczony i...

Feromony (3 odpowiedzi)

Co sądzicie o działaniu takich środków? Ktoś może próbował? Mam w sumie mętlik w głowie, z jednej...

do góry