Widok

dino bojano

masakra atmosfera w tym sklepie jest tragiczna otwarta 1 kasa kolejka 7 osób trudno zdarza się ale najbardziej irytuje mnie Pani zastepca kierownika jest nie miła Dla klientów i wygląda jakby tam była za karę. Byłem tam 1 -szy i ostatni raz taka moja opinia pozdawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 28

Szału nie ma, żeby wygłaszać peany, ale przynajmniej można bezproblemowo zrobić zakupy. W innym markecie nie da się już palca wcisnąć. W miarę zaopatrzony, obsługa neutralna (nie zachwyca, ale złego słowa tez nie powiem) robi co ma robić, czysto, porządek, choć dział warzyw i owoców zasługiwałby na troszkę więcej uwagi. Niestety to pięta achillesowa wszystkich sklepów w naszej miejscowości.
A nawet jak się trafi, że trzeba postać przy kasie przysłowiowe 5 minut dłużej (pewnie od wielkiego dzwonu), to też korona nikomu z głowy nie spadnie. W końcu tam też ludzie pracują.
Oby nie było gorzej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

potwierdzam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Potwierdzam miło i przyjemnie bez krzyków personelu ład, porządek Biedra to klimat poprzedniej epoki
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam tam dwa razy, poziom obsługi wysoki, towar staranie wyłzony, czysto i przestrzennie. Kultura! Sukcesów!.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od kiedy jest dino porzucilam Biedronke . Cenie sobie porzadek , spokoj i mila atmosfere.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mi sie tam bardzo podoba. Zaopatrzenie dobre, z obslugą nie muszę się przyjaźnić, choć nic złego nie mogę powiedzieć. Atmosfera do robienia zakupow jest ok, czysto i przejrzyście, fajne wózki sklepowe dla dzieci.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Masakra atmosfera" :D
To recenzja klubu nocnego?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ty pracujesz w lewiatanie czy u Jacka???
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5
JA byłam w tym sklepie 3 raZy i 2 kasy były otwarte.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja byłam i były 2 klasy otwarte. Panie/panowie miła obsługa. Na mięsnym również. Czysto i miło. Polecam.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Bojano

Bus z Bojana (33 odpowiedzi)

Witam, zamierzam uruchomić przewóz osób z Bojana, proszę o opinie dokąd taki bus miałby jeździć o...

do góry