Widok
Niestety przezylam juz kilka razy podawanie tych potrwa i chamskie nazwy... widac ze nawet to ze moj ojciec zrobil im awanture co do soli... nie pomoglo i nie zmienili tego;... co za chamstwo... to jest restauracja? jak mozna wymuszac tym samych zamawianie napojow... CHAMSTWO a myslalam ze po naszej kolecji to zmienią.... jednak pierwszy wspanialy kucharz byl najlepszy... teraz to niestety leca przepisy z gazety wyborczej jak nas zapewniala kelnerka... nigdy bym sie nie zdecydowala tam na wesele!
Dzięki za wszystkie podpowiedzi dziewczyny:) ostatecznie zdecydowaliśmy się na inny lokal w zupełnie innym klimacie, a mianiowicie Maciejkę:)) Przyznaje że Rodizio było dla mnie interesujące ze względu na położenie - dosłownie rzut beretem od koscioła gdzie będziemy mieli ślub, zamieszkania, no i gwarancji swobodnego powrotu gości.
Teraz będziemy musieli sie trochę nagimnastykować zeby wszystko zgrać organizacyjnie ale co tam:)) muszę powiedzieć że Maciejka i jej właściciele wywarły na mnie ogromne wrażenie (pozdrawiam Kiti która przesłała mi mnóstwo cennych informacji:))))
Teraz będziemy musieli sie trochę nagimnastykować zeby wszystko zgrać organizacyjnie ale co tam:)) muszę powiedzieć że Maciejka i jej właściciele wywarły na mnie ogromne wrażenie (pozdrawiam Kiti która przesłała mi mnóstwo cennych informacji:))))