Widok

dj

Wesele Temat dostępny też na forum:
moje wesele bedzie raczej z dj. Prosze o podanie namiarow na ''sprawdzonych'' i niekoniecznie miksujacych :) dj-ow.
Jak juz napisalem przy innym watku - djowie, nie podszywajcie sie za osoby opiniujace, poprostu podajcie swoje namiary. Tak jest profesjonalniej. dzieki

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rewelacja! Muzyka odlotowa, dopasowana do całego towarzystwa, bardzo dobrze "wywarzona"! Nikt nie miał ochoty schodzić z parkietu! Wszystkim się podobało - i starszym i młodszym! Bylismy bardzo zadowoleni (ja i moja żona). Naprawdę imprezka nam się udała-tylko pozazdrościć! Jeśli to pomoże podaję namiary na dj dzieki któremu wszyscy dobrze się bawili! : 503721813! Pozdrawiam.
polecam kulturalnego dj-a, który pracuje w garniturze i nie zabawia gości nieprzyzwoitymi żartami.
Muzyka środka lub taka jaką sobie życzycie. Zaplanuje imprezę tak jak chcecie.
Bardzo otwarty na współpracę z młodymi, chętnie słucha ich sugestii.
Pan Tomasz Kamiński tel. 0602316182
Nam się sprawdził. Ma klasę i doświadczenie, i portfolio z imprez i listy polecające...
dalej nie chwalę bo pomyślisz, że jestem djeem
dzieki za dj, ile on bierze za prowadzenie slubu?
pozdrawiam
1000zł.
Naprawdę warto.
Zaproponuje Wam plan imprezy, ustali, jeżeli chcecie, zabawy. Może uda sie Wam stargować.
Pozdrawiam
satarsa
Czesc jestem dj-em.Moj nr tel 0504380774.Zapraszam na rozmowe wstepna na temat Waszego wesela.Pozdrawiam

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry