Widok

odkupię Twój Styl z września 2010

Rodzina i dziecko Kupię Temat dostępny też na forum:
kurcze, przegapiłam w tym miesiącu i nie kupiłam miesięcznika Twój Styl. możde któraś z Was już przeczytała i mogłaby mi odsprzedać? najlepiej z okolic chełmu, ujeściska;)
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mogę oddać - bo i tak wyrzucę. Tylko, że z Gdyni jestem ...
Heyka ja mam mieszkam niedaleko bo na Wzgórzu Mickiewicza jak jestes chetna to pisz :)
nilkaa, jak nikt z Gdańska nie będzie miał to podeślę męża;) taka głupota a zła jestem na siebie;)
image image
A i oczywiscie miesiecznik jest z płyta ( film Rewers ) oddam za coś slodkiego :))
Jak bys była zainteresowana to co mimesiac moge ci oddawac ta gazetke po przeczytaniu bo zawsze ja kupuje :)
olpsa, napisz do mnie na maila i podaj adres do siebie i nr tel gdybym błądziła;) postaram się podjechać przed wieczorkiem . ja też zawsze kupuję i jakoś chomikuję numery z roku;) taki bzik...
image image

Inne tematy z forum Ujeścisko

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Muza musi grać. (2374 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

do góry