Widok

odkupie książkę od poczęcia do narodzin lub możecie poleciić ciekawą książke o tej tematycye!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
j.w ;;;;;;;;;;;;;;
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajna jest "W oczekiwaniu na dziecko. Poradnik dla przyszłych matek i ojców " H. Murkoff, A. Eisenberg.569 stron. Opisany jest każdy miesiąc baaardzo dokładnie, wiele pytań i odpowiedzi. Polecam. Jest też druga część "Pierwszy rok z życia dziecka"
W pełni zgadzam się z martszp, świetna książka. Mam też drugą część, "Pierwszy rok życia dziecka" - fachowa i konkretna. Są jeszcze dwie części, o drugim i trzecim roku życia dziecka.
Z nieco mniej konkretnych książek (tzn. jak dla mnie za mało szczegółów), ale również zawierających sensowne wytłumaczenie pytań nurtujących przyszłe matki polecam "Jak się nie dać Baby Blues. Poradnik dla młodych rodziców" Supinen Veera, Anttonen Vesa.
Murkoff Eisenberg powinnaś znaleźć na allegro, w księgarniach też jest ale czasem trudno zdobyć, a Veera Vesa dostaniesz praktycznie wszędzie.
image
image
to ja się podłączę :)

chętnie odkupię zbiór miesięczników Mamo to ja, Mam dziecko itp. :)
Zgadzam się z martszp. Na prawdę bardzo dobra książka.
ja mam "cieżarowka przez 9 miesiecy" - fajna ksiażka z humorem z przydatnymi informacjami, gdzie autorka opisuje swoje przezycia :)

za jakis miesiac bede sprzedawac jak by któraś była chętna :)
image
AgusiaGda, mam gazetki "Mamo to ja" od listopada 2007. Mogę odsprzedac po 1zł za sztukę. Mój e-mail dtj2@wp.pl
image
Ciężarówką przez 9 miesięcy - POLECAM
Ciąża tydzień po tygodniu, a treść napisana z humorem. :D
Dominique - dzięki za gazetki :)
do góry