Widok
dla dziewczynki na 11 12 lat
dla dziewczynki na 11 12 lat
oddam za slodycze dla dzieci ubranka sa w stanie bardzo dobrym kurteczka zimowa czarna z kolnierzem i rekawami obszyta futerkiem oraz inne rzeczy tel.507927320
Zobacz ogłoszenie »
oddam za slodycze dla dzieci ubranka sa w stanie bardzo dobrym kurteczka zimowa czarna z kolnierzem i rekawami obszyta futerkiem oraz inne rzeczy tel.507927320
Zobacz ogłoszenie »
OOOO proszę bardzo; ten kto pisze tu o mimi widać, że też cały czas siedzi w ogłoszeniach skoro wie, że takich komentarzy jest więcej, pewnie siedzi i czyta non stop bo ja np nie spotkałem się jeszcze z podobnym a jeśli nawet to co??? mnóstwo ludzi tu czyta i każdy może napisac co mu się podoba :))))
kto kogo tu obraża????
fajne te komentarze, czytam i śmiać mi się z was chce, nic w nich nie ma obrazliwego ani żadne wyzwiska ani nic podobnego.
Dobre Edek z krainy kredek HI HI HI
Ania czy ty myślisz, ze tu tylko jedna osoba pisze???? jak tak to zejdz na ziemię, Edek ma racje; tu siedzi sporo ludzi a ludzie którzy piszą ogłoszenia to niech dają do odpowiednich kategorii i nie będzie problemu, właśnie po to jest kategoria oddam i zamienię
Dobre Edek z krainy kredek HI HI HI
Ania czy ty myślisz, ze tu tylko jedna osoba pisze???? jak tak to zejdz na ziemię, Edek ma racje; tu siedzi sporo ludzi a ludzie którzy piszą ogłoszenia to niech dają do odpowiednich kategorii i nie będzie problemu, właśnie po to jest kategoria oddam i zamienię