Widok

dla mnie szok :-)

ostanio poprzez szum medialny /filmik o Trekowcach Gdynia, ze tak powiem/ dowiedziałem sie wiecej o wymienionym klubie . mi wlazlem na ich www i poczytalem sobie ich historie, cele i o tym, ze chca rywalizowac z najlepszymi" i inne szczytne hasła...
na wstepie zaznaczam, ze nie che nikogo krytykowac, ale ...
wczoraj przegladalem wyniki maratonu w Głuszycy, gdzie Trek G. uczestniczył oraz inne postacie znane mi z forum....z ciekawosci kliknalem na wyniki kobiet i co widze: wygrała pani Kozela Karolina...ale z jakim czasem !!! nastepna kobitka miala 50 minut straty....A wynik Karoliny wystarczał na 8 miejsce wsrod facetow...a Trek Gdynia? do Karolinki miał odpowiednio nastepujace straty: 35 minut Facet/Trek, 51minut Dziewczyna/Trek....cholercia, to jest niezla masakra! Panowie i Panie zrobcie cos, bo na razie do prawdziwej czolowki w MTB to conajmniej lata swietlne :/ a tak nawiasem mowiac, to jestem w szoku jak mozna wycinac na biku, kilka razy w ramach popoludniowej przejazdzki wstartowalem sobie w biketourach (z miernym skutkiem, nie przecze :-) i bylem naprawde zdziwiony jak kolesie ktorzy tam wygrywaja potrafia jezdzic i bylem przekonany, ze to wlasnie jest prawdziwa elita, a nawet jesli jeszcze nie to prawie...do wczoraj - za posrednictwem netu /ofcourse/ poczytalem sobie rozne wyniki, roznych imprez (maratony, wyscigi)...to jest kurde masakra jaka jest roznica m/y prawdziwa czolowka MTB a reszta swiata....
gdy np. czytam, ze jakas tam zawodniczka (z reprezentacji Polski, ze tak powiem:-) ) w ramach treningu wystartowala sobie w jakis, lokalnym wyscigu MTB i zdublowala tam wszystkich :-)
kurde, gdybym byl kolarzem (jak to niektorzy z tego forum..no przynajmniej sami sie tak okreslaja) to popadlbym w depresje, wiedzac, ze nie ma szans bym kiedykolwiek zblizyl do takiego poziomu...

Ziarno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
prawda...
coz, sprzet odpowiedni, zeby bylo wygodnie dla turystow (komfort jazdy, zmieny biegow, amortyzacji) i latwo dla serwisanta, bo po przejazdzkach niedzielnych turystow dobry sprzet powinien byc przez dlugi czas bez potrzeby regulacji :)

na zachodzie to dziala a u nas na takim poziomie na jakim mamy rzady... i specjalistow rzadowych...
tak wiem... przykre to!
barry, ale zdajesz sobie sprawe ze u Nas taka wypozyczalnia bedzie dzialac max 3 dni :D
Zmieniając nieco wątek lecz pozostając przy temacie...

Dopiero co wróciłem z wakacji z Chorwacji (polecam). Będąc na wyspie Brac zauważyłem że co rusz mija mnie jakiś wypasiony rower i może nie zdziwiło by mnie to tak bardzo gdyby nie fakt że jeźdźcy byli poubieranymi tylko w klapki i kąpielówki... myślę sobie pewnie bogaci turyści poprzywozili swoje maszyny aby wzbudzić podziw miejscowych pań... otóż nie! Okazało się że owe "maszyny" to rowery z miejscowej wypożyczalni!!! Cannondale, Trek, Scott, a w przeważającej liczbie Gary Fisher i to wszystko na osprzęcie z półki za 5-6 tyś zł!!! ...dla mnie szok!!!... ;)

Pozdro!
Krzyzak napisał(a):

> ale pierdolicie.

Kuba, poziom Twoich wypowiedzi jest bardzo niski. Jeszcze te przekleństwa... Myśle że powinieneś się z tego powodu popłakać i już nigdy nie wsiadać na rower !!!

www.trek.gd.pl
oui , bullshit , monsieur .
ale pierdolicie.
kszak tak ! :D
Szak napisał(a):

> moze kryszak :> Temat uważam za zakonczony....wszystcy
> jezdeźcie gupi! :>

ty tesz , kszak , jezdeś gupi , i to barzo ! :D
moze kryszak :> Temat uważam za zakonczony....wszystcy jezdeźcie gupi! :>
miało być tak : kszyżak jest gupi

krzyżak jest gupi o_0

ja jeszcze skrzydel nie rozwinalem, wiec Slawku obawiaj sie spadku na druga lokate :D
Tichy (Ijonie - za pewne) skąd w Tobie tyle goryczy ?
Przydałoby się trochę Cię "zbembardować bembami BMB" :)

Jeżeli chodzi o dołowanie poziomu wypowiedzi, to akurat Sławek tu nie przoduje.
Z resztą, to "forum rowerowe", a nie klub dyskusyjny Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego, więc liczy się fachowość i to co ma się w nogach a nie subtelność wypowiedzi (co prawda pierwszego nie posiadam a drugie tylko w pewnym stopniu ale przynajmniej moje 3 grosze od czasu do czasu nie wprowadzają bezsensownego fermentu (chyba))

Więc nie marudź już.
Zdradź lepiej, co to 'sepulki' bom ciekawa okrutnie, Ijonie Tichy.
No i mamy 102 wypowiedź na ten temat :)
Super. Jesteśmy na 102 - jak Rudy! Tylko gdzie jest Szarik?:P
PozdROWER
tichy masz wystarczajaco duze jaja zeby sie przedstawic? jak tak to jestes gosc :D
Mi po nic, widocznie kolega "tichy", który nawet nie potrafi się podpisać imieniem i nazwiskiem widocznie jest niedowartościowany i musi sie na kimś wyżyć. Czyżby kolejne "dziecko neostrady" ? :D

www.trek.gd.pl
Tichy daj se siana jooO ? :D

Zaczyna sie kolejna walka w stylu:
"jesteś głupi !
a ty też jesteś głupi !
a nie bo ty jesteś bardziej !
a nie bo ty ! "

Po co to komu ?

Sławek napisał(a):

>Sprawa jest prosta, czasem trzeba powiedzieć coś ostro na
> poziomie tych którzy tu piszą. Inaczej nie zrozumieją.

Twój poziom wypowiedzi jest tu najniższy.

> Ciesze się
> że masz pojęcie o tym co mam w głowie, może znasz jeszcze
> jakieś ciekawostki na mój temat ? Miło będzie usłyszeć.

Z poziomu Twoich wypowiedzi widać , że nie masz nic w głowie. Ot, taka ciekawostka.
do góry