Widok

dlaczego mnie to nie dziwi?

Brak wyboru źródła informacji o sytuacji na Ukrainie. Jak myślicie komu to przeszkadza, że popatrzysz na wojnę z różnych (przynajmniej obu) stron?
Nikt nie mówi o przyszłej sytuacji/kondycji/pozycji na arenie międzynarodowej naszego kraju po zakończeniu wojny.
z uwagą i przyjemnością przeczytam Wasze opinie na ten temat
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Że co? Że jak? Co tam umyślni od Viktorka przynieśli? Dajta im wody i świeże konie :]
To ile tych bratków anki? Dwa? Ej no :)
To, z której to dziś wiater wieje? Hm? Baju, baju, będziemy w raju ~8D

http://www.youtube.com/watch?v=FXC09gphomM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciałbyś mieć podaną prawdę na talerzu ? A skąd byś był pewny, że to akurat prawda, hę ?

Wybór jest, aż za duży i dlatego popadłeś w kłopot, z nadmiaru. A że jesteś pozbawiony zdrowego rozsądku, to nie jesteś w stanie ocenić, które źródło jest zdrowe, a które zatrute. Z niektórymi tak już jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Od kilku dni, kaloryfer sam mi się "robi". Człowiek trzeźwy, a wodzie z kranu zaczyna przyglądać się pod światło ;)
http://youtu.be/btdSlrnOyYk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Łowca wspomniał niedawno że media katolickie są źródłem prawdy. Ale konkretnie jakie, to już nie zdradził.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z polskich sieci kablowych zostały wycięte rosyjskie stacje TV. Zablokowany został również dostęp do rosyjskich serwisów internetowych.
Czyżby przestał obowiązywać Art 54 Konstytucji RP? I to tak zupełnie bez protestów kodziarstwa i opozycji fatalnej?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hm? U mnie wsie ustrojstwa w pariadkie und access granted.
Proszę Cię... Tylko nie Ty. Widzisz co się dzieje i jak działa eksponowanie tubylców na vortex (?), a dziugasz kijem mrowisko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak to nie ma wyboru? Odłączyli Ci internet, telewizję i radio a gazety wszystkie wykupione?? Masz wybór, nie musisz już nawet znać innych języków, żeby czytać prasę zagraniczną, nie wspominając o polskiej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nauki polityczne pozostają bez zmian ale od dzisiaj będą obowiązywać nowe reguły ekonomi.
Wstęp do tych nowych podręczników już został odczytany.

Chichot historii...
z uwagą i przyjemnością przeczytam Wasze opinie na ten temat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Polityka

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

do góry