Widok
Mansonie.
Myślę, iż do tego czasu będę uchwytny w PL.
Nawiasem mówiąc i wracając do tego, com onegdaj Tobie i Szurce rzekł, że jeśli potrzebujesz pomocy w chłopskich pracach (ew. w dziedzinie na której się znam) to masz moje ręce.
Mam być - będę.
Raz powiedziałem i tak jest.
Przynajmniej do odwołania. :)
(pomijając oczywiście obiektywne, niezależne od mej osoby przeszkody na drodze do Ciebie, na które nie mam wpływu)
ps. A co do reszty Twych pytań to jestem na małym, życiowym zakręcie i to w dodatku w rozkroku. Jednak sztukę surfingu, tudzież balansowania nad przepaścią opanowałem niemal do tak zwanej perfekcji ;)
pozdrów sforę.
Myślę, iż do tego czasu będę uchwytny w PL.
Nawiasem mówiąc i wracając do tego, com onegdaj Tobie i Szurce rzekł, że jeśli potrzebujesz pomocy w chłopskich pracach (ew. w dziedzinie na której się znam) to masz moje ręce.
Mam być - będę.
Raz powiedziałem i tak jest.
Przynajmniej do odwołania. :)
(pomijając oczywiście obiektywne, niezależne od mej osoby przeszkody na drodze do Ciebie, na które nie mam wpływu)
ps. A co do reszty Twych pytań to jestem na małym, życiowym zakręcie i to w dodatku w rozkroku. Jednak sztukę surfingu, tudzież balansowania nad przepaścią opanowałem niemal do tak zwanej perfekcji ;)
pozdrów sforę.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
Albo bardziej światowo timbersports :)
Wyżywam się z piłą łańcuchową. Dzień w dzień. Kondychę powoli łapię, ale ze zwózką, cięciem, rąbaniem i układaniem będzie i tak fura roboty. Drewutnia stoi, lada dzień dostanie dach. Jak zawiozę pnie do przetarcia to ją sobie obdechujemy. Szura komponuje stół i ławy pod świerka. Wczoraj dygaliśmy kłody na nogi do tego stołu i ław. A blaty jak ciągnąłem z tartaku to mi Belfegora w poprzek stawiało. Się dzieje.
Wyżywam się z piłą łańcuchową. Dzień w dzień. Kondychę powoli łapię, ale ze zwózką, cięciem, rąbaniem i układaniem będzie i tak fura roboty. Drewutnia stoi, lada dzień dostanie dach. Jak zawiozę pnie do przetarcia to ją sobie obdechujemy. Szura komponuje stół i ławy pod świerka. Wczoraj dygaliśmy kłody na nogi do tego stołu i ław. A blaty jak ciągnąłem z tartaku to mi Belfegora w poprzek stawiało. Się dzieje.
A zrobimy zawody na czas kto więcej porąbie drew?
A zrobimy zawody w siłowaniu się na lewą rękę?
A zrobimy zawody w prędkości wdrapywania się na świerka po pół litrówce?
Zamów Stworka ze Zwierzem.
Kropeczka nie ma czasu - robi biznes ;)
Zaproś Ćmę Barową.
Tylko nie mów jej, że ja będę, w przeciwnym wypadku nie przyjedzie.
hyhyhyhy
A zrobimy zawody w siłowaniu się na lewą rękę?
A zrobimy zawody w prędkości wdrapywania się na świerka po pół litrówce?
Zamów Stworka ze Zwierzem.
Kropeczka nie ma czasu - robi biznes ;)
Zaproś Ćmę Barową.
Tylko nie mów jej, że ja będę, w przeciwnym wypadku nie przyjedzie.
hyhyhyhy
głupiego gadanie
pierd.... na morenie
c wielki jes i basta
nikt go tak nie kocha jak on sam siebie
mata to
http://www.youtube.com/watch?v=_EzZGedm018
pierd.... na morenie
c wielki jes i basta
nikt go tak nie kocha jak on sam siebie
mata to
http://www.youtube.com/watch?v=_EzZGedm018