Widok

do absolwentki

Witam absolwentke, jak sadze z opisu tresci!
Skoro dotknela Cie reforma, to jestes juz wiekowa absolwentka,czyli taka, ktora nie wie, jak obecnie jest w tej szkole. To bzdura, ze w tej szkole ucza cwaniactwa, sa tu nauczyciele, ktorzy baaaaaardzo wymagaja i sporo naucza, nie wiem, kto uczyl Ciebie, ale skoro tak piszesz o tej szkole, to zapewna orlem nie bylas ani nie wyroznialas sie z tlumu! Gimnazjum nr 3 ma sporo osiagniec w roznych dziedzinach, wygranych konkursow, corocznych laureatow, ktorzy zwolnieni sa z egzaminow, chyba tego nie wiesz, skoro opisujesz rzeczy sprzed ponad 10 lat!!! Zanim przystapisz do oceniania czegos, o czym nie masz pojecia, zasiegnij opinii! Nie zrobilas tego wczesniej i tak wlasnie rodza sie plotki i nieprawdziwe stwierdzenia na temat szkoly, nauczycieli i uczniow!!! Pozdrawim WSZYSTKICH, ktorzy obecnie sa w tej szkole, bo jest to szkola, w ktorej sa nauczyciele, ktorzy ucza wspaniale, czego sama jestem przykladem, wystarczy tylko CHCIEC! A Ciebie zachecam do odwiedzenia szkoly, porozmawiania z nauczycielami i uczniami, a wtedy przystapienia do "obsmarowywania" !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
wiekszoc co ''absolwentka'' napisala jest prawda , chodze do tej szkoly i wiem jaka jest , nauczyciele nie sa wspaniali chyba ze jestes takim lizusem z srednia 6.0 ...bo wiekszosc uczniow nie jest tak wyksztalcona jak ty tez chce sie czegos nauczyc boo w podstawowce sie niczego nie nauczyli i chce to podciagnac w gimnazjum ale tak sie nie da nauczyciele nie tlumacza nic a oczekuja zebysmy wszystko wiedzieli .. a i nie ma zadnych wycieczek i to jest ogromny minus z tymi daniami papieskimi przesadzaja , i jak sa wywiadowki to specjalnie osdabjaja ta porabana szkole .. rozne plakaty wystway co to wogole jest ?! nie wspomne o naszym kochanym dyrciu zrobi wszystko zeby byc oczywiscie bez winy a wicedyrektor taki blondyn jest niebespieczny przezywa uczniow i nimi rozkazuje oczywiscie to nauczyciel ale bez przesady Jedyne plusy to Pani pedagoog Iga i pani od Chemi .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry